free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kifestőruha

Borsa         Címkék: divat, dizájn, kifestő, ruha, trend 3 hozzászólás

Holland dizájnerek megalkották a kifestőkönyvek mintájára készült ruhát, amelynek tulajdonosa azt érezheti, hogy a világ hihetetlen hely.

Bár ennél nagyobb gondunk ne legyen, de azért mégis bosszantó, ha megpillantunk egy ruhát álmaink mintájával, a mintákban található színek viszont már egyáltalán nem kedvünkre valók. Erre a problémára kínál megoldást két holland dizájner, Berber Soepboer és Michiel Schuurman, akik megalkották a kifestő-ruhát.

A ruha alapjáraton fekete-fehér mintás, innentől viszont csak a tulajdonos képzelete szab határt annak, hogy milyen lesz. A mintázat ugyanis egyszerű filctollak segítségével kiszínezhető, akárcsak egy kifestőkönyv figurái.

www.trendhunter.com

"Az élet elvárásokon, vágyakon és rendelkezésre álló időn alapuló választásokból áll. Amikor még minden lehetséges, a világ hihetetlen helynek tűnik" - fogalmazta meg filozófiáját Berber Soepboer, aki tervezéseiben a végtelen lehetőségeket igyekszik lefordítani a dizájn nyelvére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés