free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nagyszülő-kölcsönző

Borsa         Címkék: család, kölcsönző, lengyelország, nagyszülő, nyugdíjas 0 hozzászólás

Egy lengyel faluban nagyszülő-kölcsönző nyílt. A cél: összehozni a magányos nyugdíjasokat a nagyszülőhiányban szenvedő családokkal.

Egy, a lengyelországi Raciborz városában működő egyesület lehetőséget biztosít, hogy "kikölcsönözzék" az általuk támogatott nyugdíjasokat azok a helybéliek, akik valamilyen okból hiányt szenvednek abban a szeretetben és segítségben, amit hagyományosan a nagyszülők adnak a család többi tagjának. A kölcsönzőnek köszönhetően három idős nő talált már új családra.

Egyiküket, a 64 éves nyugdíjas tanárnőt, Maria Orlowskát a szomszédai kölcsönözték ki, hogy legyen a tízéves lányuk, Asia pótnagyija. "Többgenerációs családból származom. Ünnepekkor mindig sok ember gyűlt össze nálunk, nagymamák, nagynénik és így tovább. Most Asia és a családja töltik be ezt az űrt számomra" - nyilatkozta Orlowska a Reutersnek. A kislány is nagyon szeret együtt lenni fogadott nagymamájával. "Sokat mosolyog és mindig segít nekem" - mondta Asia. Édesanyja,  Iwona Porombka hozzátette, hogy Orlowskát a család új tagjának tekintik. "Igazán közel kerültünk egymáshoz és kölcsönösen segítjük a másikat. Úgy kezelem Mariát, mint a saját anyámat" - jegyezte meg.A projekt kitalálói abban reménykednek, hogy a többi potenciális pótnagymama és pótnagypapa is hamarosan hasonló sikerrel jár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés