free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb friss illatú parfüm

Borsa         Címkék: friss, illat, lista, parfüm, tavasz 2 hozzászólás

A fűszeres, nehéz illatok után nyáron valami könnyedebbre, kevésbé fajsúlyosra vágyunk. Ezért összeszedtük az idei szezon 5 legjobb friss illatú parfümjét.

A téli nehéz illatok után a csajok nagy része tavasszal valami könnyedebb parfümre vált, vannak olyanok, akik évek óta ragaszkodnak ugyanahhoz az illathoz, mások pedig szeretik kipróbálni a szezonális újdonságokat. Ezért az igen bőséges kínálatból összeszedtük az idei szezon 5 legjobb friss illatú parfümjét.

www.splendicity.comBulgari - Omnia Jade Green

Már az Omnia család többi tagját is szerettük, bár kétségkívül akadtak közöttük igencsak fajsúlyos téli illatok, a legújabb viszont abszolút a nyár kedvence lehet. Friss és citrusos, egy kis kesernyés utánérzettel, amitől kicsit férfiassá válik, de nem kell aggódni, ez csak annyit jelent, hogy nem a szokásos édes illattal van dolgunk.
http://slimages.macys.comEscada - Ocean Lounge

Az első szippantáskor kissé édes illat senkit ne tévesszen meg, ugyanis néhány másodperc után már inkább fanyarnak, gyümölcsösnek mondanánk az illatot, de nem a citrusos vonalra kell gondolni. Minket fahéj nélküli szilváspite-illatra emlékeztetett. A rózsaszín üvegtől nem kell megrémülni, ugyanis nem nehéz, vattacukor-illatú parfümöt rejt.
www.amazon.co.ukKenzo - L'eau par Kenzo
   
A szinte jelentéktelen üvegbe zárt parfüm kellemes meglepetéseket tartogat, könnyed habfürdőre emlékeztető illat, nagyon kevés púderes beütéssel. Viszont a púderes mellékillat ellenére senki ne gondoljon nehéz, tömény parfümre. Nyárra abszolút bevállalható, és annyira szolid, hogy a méhek inváziójától sem kell tartani.
www.getprice.com.auShiseido - Zen

Bár nem számít vadonatúj illatnak, mégis szerintünk itt a helye a listában, ugyanis az egyik legnőiesebb illat, egyáltalán nem fojtó és édeskés. Hasonlít ugyan a Kenzóra, de annál jóval erőteljesebb. Nekünk elsőre a tiszta ágynemű illata jutott róla eszünkbe, még az üvege is azt sugallja, hogy csak semmi hivalkodás. Annyira bejött nekünk, hogy előfordulhat, hogy az idei szezonra bevállaljuk.www.fann.skUngaro - Party

Bár a leírás szerint Ungaro legújabb parfümje modern városi nőknek készült, minket mégis inkább egy tengerparti bulira emlékeztet. Első szippantásra kísértetiesen hasonlít az Escada új illatára, viszont az elsőre gyümölcsös illat itt az idő múlásával minket egyre inkább lime-ra emlékeztetett. Azért csak óvatosan vele, mert ha túl sok kerül a bőrre, a citrusos illat ellenére elég émelyítő lesz a végeredmény.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés