free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerben és hosszú felsőben

Borsa         Címkék: divat, farmer, felső, igen, utcánláttuk 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Na, ha már annyira hiányoltuk a tavaszi frissességet, a könnyű pasztelleket meg a ledérséget, íme. A nagybetűs tavasz. A hosszított fazonú ingeknek amúgy is szezonja van, csurig vannak töltve velük az üzletek polcai (hosszú és rövid ujjú darabokkal egyaránt), és ha valaki rápislant az úszógumi-villantós, aktuális cikkünkre, akkor soha jobb alternatívát ezeknél. A magas sarkakon szépen ül a nadrágszár, a cipellő feldob és megemel – úgy szép az egész, ahogy van. Szerettük.Van ennek valami gyári túlórás stichje, vagy egy olyasféle szürke köpenyre tudunk asszociálni, amit a menzán hordtak a mámik, mindegy, pont két centivel van túl a határon. Nyilván nagyon laza, nagyon határozott darab, farmerrel-papuccsal kifejezetten nagyon jól mutat, de egy hangyabokányi elegancia vagy valami könnyűség hiányzik belőle. Kár, hogy az óriási pöttyös táska sem dobja meg eléggé a szettet ahhoz, hogy a fentebbiektől eltekintsünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés