free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Westwood új múzsája: Michelle Obama

Borsa         Címkék: divat, michelleobama, múzsa, tervező, viviennewestwood 0 hozzászólás

Michelle Obama nemsokára Kate Moss és Naomi Campbell nyomdokaiba léphet. Legalábbis a tekintetben, hogy mindannyian inspirálták Vivienne Westwoodot.

Michelle Obama gyorsan és biztosan halad a stílusikonná válás felé. Világhírű divatguruk sora ajánlkozik, hogy ruhát és kiegészítőket tervezhessen a First Ladynek. A legújabb jelentkező Vivienne Westwood. A divatszakma punknagyija ajándékokkal árasztotta el az amerikai elnök feleségét londoni látogatásakor. "Michelle hivatalosan is a valaha volt legtrendibb First Lady. Viv arról beszél, hogy tervez egy kézitáskát a tiszteletére" - árulta el a brit Daily Mirrornak egy, a tervezőnőhöz közelálló forrás.

Westwood tehát legújabb múzsájaként tekint Obamánéra, aminek mindenképp megvan a maga pikantériája, ha hozzátesszük, hogy az előző múzsák olyan, nem épp a finom eleganciájukról híres személyiségek voltak, mint Naomi Campbell, Kate Moss vagy legutóbb Pamela Anderson.

http://blogs.thetimes.co.za, www.femalefirst.co.uk

"Ha Michelle Vivienne-nel dolgozna, egy álom válna valóra. Ez valószerűtlennek hangozhat, de a hosszúlábú Mrs. Obamának már sztároknak kijáró bánásmódban van része" - jegyezte meg a Westwoodhoz közelálló forrás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés