free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: elegáns vászonnadrág

Borsa         Címkék: ajánló, cucckereső, divat, trend, vászonnadrág 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten elegáns vászonnadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A tavaszi–nyári szezon alapdarabjai közé tartoznak a vászonnadrágok. Az estélyit megkövetelő eseményeken kívül szinte bármilyen alkalomra viselhetjük őket, persze azért nem bármelyiket bármikor, hiszen ez esetben is meg kell különböztetni az elegánsabb és a sportosabb vonalat, már ha az ízléses öltözködés a cél. A héten vászonnadrágnézőbe indultunk, elsőként az elegánsabb stílusú modelleket céloztuk be. Azt tapasztaltuk, hogy a hagyományos szabású vászonnadrágok az üzletekben idén némileg alulreprezentáltak – legalábbis a korábbi években megszokott kínálathoz képest –, ami nyilván annak tudható be, hogy megjelentek a vászonból készült basanadrágok, és jelenleg főleg azokat igyekeznek ránk tuszkolni. Mivel viszont egy korábbi cikkünkhöz érkezett hozzászólásaitokból azt szűrtük le, hogy a basanadrágok látványa a többségeteket egyelőre kifejezett viszolygással tölti el, ezért ezeket a modelleket ezúttal kerültük, és ragaszkodtunk a normál szabású, élére vasalt változatokhoz.A legsokoldalúbban variálható vászonnadrágok ezek a pasztellszínű, közepesen bő szárú, egyenes szabású darabok. Alapból kétségkívül nem túl izgalmasak, viszont éppen ezért megvan az az előnyük, hogy választhatunk hozzájuk akár visszafogottabb, akár feltűnőbb színű, mintázatú vagy szabású felsőrészt, ami megadja majd az outfit karakterét. A bézs színű modell amolyan klasszikusan semleges változat, aki bizonytalankodik, válassza ezt! Aki viszont trendibbet, aktuálisabbat szeretne – vagy simán csak jobban kedveli a lila színt a bézsnél –, annak a halványlila nadrágot ajánlanánk, azzal a kitétellel, hogy az jövőre minden valószínűség szerint már nem lesz divatos.
Márkák, árak:
H&M: 7990 forint
Mango: 7895 forintNem muszáj persze a pasztellszínekhez ragaszkodni, hiszen a vászonnadrágok élénkebb színekben is jól mutatnak, legalábbis ha odafigyelünk néhány alapvető szempontra. Ezek a modellek ugyanis fazonjukban hasonlóképp, színükben viszont már kevésbé alkalmazkodó darabok, mint pasztellárnyalatú társaik. Ha a cél az, hogy ezekben is csinosak, elegánsak legyünk, és elkerüljük a slampos, "bölcsészlányos", esetleg  paradicsommadár jellegű hatást, akkor az öltözékünkben legyen a nadrág a meghatározó, és ehhez igazítsuk a többi ruhadarabunkat, illetve a kiegészítőinket, méghozzá a "kevesebb több" jegyében. A képen látható piros nadrágot például kombináljuk egy egyszerű szabású, fehér toppal vagy rövid ujjú blúzzal, piros színű kiegészítőkkel és lehetőleg magas sarkú cipővel.
Márkák, árak:
Piros - Zara: 8990 forint
Zöld - Zara: 2990 forint

Ha olyan alkalomra szeretnénk vászonnadrágot felvenni, ahová nem elég a korrekt, hétköznapi elegancia, hanem annál extrább kell, akkor válasszunk valamilyen szempontból különleges vászonnadrágot. A képen látható fehér nadrág például bordázott vászonból készült, így kevésbé hétköznapi darab, mint a fentebb tárgyalt modellek, mindehhez pedig a színéből adódóan megvan az az előnye, hogy felvehetjük a sima egyszínűektől kezdve a mozgalmasabbakon át a finomabb, alkalmi felsőrészekig szinte bármivel. A magas sarkú cipő ehhez is erősen ajánlott.A bézs színű modell szabását tekintve tér el a megszokottól, hiszen magasított derekú, szára pedig nadrágszoknyaszerűen bővül. Ez a fazon egyértelműen csak azoknak a csajoknak áll jól, akik a genetikai lottón minimum 170 centis magasságot és arányos testalkatot nyertek. Mivel maga a nadrág önmagában véve elég látványos darab, ezért egyszerű felsőrészt vegyetek fel hozzá, betűrve.
Márkák, árak:
Mango: 13 995 forint  
Promod: 11 590 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés