free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pikáns nyári ajánló: merész csajpóló

HT         Címkék: buksza, csajpóló, divat, mell, szex 7 hozzászólás

Semmi mozgalmárkodás, csak egy kis pikáns nyári ajánló. A női mellek nonstop takargatása és leszorítása helyett vannak kreatívabb megoldások is. HT mutatja.

Az hagyján, hogy még egy történelmi lap is megírta, hogy volt idő, amikor elit körökben erényesnek számított, ha egy csaj fedetlen keblekkel jelent meg egy társadalmi eseményen, mondjuk egy nyilvános kivégzésen, de a pasik odavannak a női mellekért mind a mai napig. Tudják, hogy bőrkötéses zsírpárnáért és tejmirigyekért rajonganak, amelynek elsődleges funkciója az utódtáplálás, de bírják a női melleket.Lehet markomnyi vagy tenyeres méretű, de szeretik simogatni, cirógatni, nyaldosni, csókolni, szívni, harapdálni. Meg azt is tudják a pasik, hogy a női mell az anyaság, a táplálkozás, a szív, az érzelmek, a bensőségesség, az emberség jelképe. Egy fedetlen női kebel látványa pedig akármelyik pasiban felidézheti például a szeretet vagy a védettség érzését, de akkor sincs nagy gond, ha már egy gombos pólós csajtól is feláll a cerkája. Mindenki tudja, hogy manapság ér fedetlen kebellel például festeni, vagy csecsemőt szoptatni, vagy napozni, vagy kerékpározni, vagy mozgalmárkodni, és a mellszexről is hallott már mindenki.

A pucér női emlők kedvelőinek nagy örömére a Free Your Boobs! egy csajpóló, ami műalkotás és brand is egyben, egyébként meg alkalmi nyári viselet, és/vagy vicces apropó mondjuk a társalgásra. A jogvédett művészi elképzelés szerint egy póló és egy pénztárca keretének találkozása a boncasztalon. Inkább popos ügy, mint szürreál. Praktikus viselet, a keret nem sérti a mellet, sőt mosáskor könnyen eltávolítható. A női kebel felszabadításáért hadakozó csajfeministák is hordhatják a melltájékon nyitható és zárható ruhadarabot. Sőt viselhetik olyan csajok is, akik szerint nem történt meg a szexuális forradalom. Vagy akiket zavar, hogy a múlt század hippijei és lázongó diákjai mára nagyszülői állapotukban nosztalgiáznak a szabadszexelésről, de prűdebbek, mint valaha.

http://freeyourboobs.blogspot.com

Bár semmi jelentősége, de látom a jelenetet, amikor a ruha tervezője igazi testdivat-forradalmárként mondjuk egy régiségpiacon turkálva rátalált a retikül méretű női pénztárcára, és mit sem sejtve arról, hogy hazánkban a buksza kifejezés a nagy alakú keretes női pénztárcát jelenti elsősorban, meg hogy a vakbuzgó erkölcscsőszködő idős nőket hívják mifelénk vén bukszának, de azért megvásárolta. Viszont a buksza kifejezés annyira uniszex, hogy egyes szótárak szerint még a homoszexuális férfi végbélnyílását is jelenti, de a közvélemény mégis inkább a csajokra használja, ha használja. Ha mondjuk a pénztárca neveinek nemeivel akarnánk magyarázni, akkor a pasik inkább hordanak brifkót, a csajok meg bukszát. Sőt élnek köztünk olyan magyarul beszélők is egy szlengismereti közvélemény-kutatás szerint, akik a női nemi szervre asszociálnak a buksza hallatán.Az most nem fontos, hogy a ruha tervezőjét miért érdekli annyira a pucérság, vagy az, hogy hogyan bánunk a testünkkel, vagy az, hogy hogyan változtatják meg a tárgyak a testet, vagy az, hogy kitör-e a testdivat-forradalom, mert az elmúlt hetven évben már nemcsak az asztalon táncolós lebujokban és a strandokon láthatunk félmeztelen nőket, hanem az élet számos területére belopóztak a női mellek. Meztelen mellű nők vannak mindenütt, például a reklámokban, a DJ-pult mögött, a koncertarénákban, a bokszmérkőzéseken, így itt az ideje, hogy a nők járhassanak fedetlen mellekkel a nyilvános helyeken is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés