free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb tornacipő

Borsa         Címkék: divat, lista, öt, tornacipő, trend 10 hozzászólás

A tornacipők nemcsak kényelmesek, hanem praktikusak is, mindenhez passzolnak ráadásul a legtöbbjük a mosógépet is bírja. Összeszedtük az öt legjobbat.

A jó öreg tornacipő mindig és mindenkor bevethető, ráadásul a legtöbbjük még a mosógépben való mosást is kibírja. Azt azért nem árt tudni, hogy a hagyományos sportcipőhöz képest kevésbé tartósak, ezért sokan szezononként kénytelenek beruházni egy újabb példányra. Összeválogattuk az idei kínálat legjobbjait.

Csipkés - Caterpillar

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a gumitalp és a madeiracsipke egy cipő erejéig jó barátságot kötnek egymással, ennél a tornacsukánál azonban működik. A gumifűző, ami igencsak megkönnyíti a felvételt, első pillanatban a szívünkhöz nőtt. A vastag gumiorr miatt azt hittük, hogy ormótlanul fog állni a lábunkon, viszont felvéve meggyőződhettünk az ellenkezőjéről. Jó kis darab, még azt is el tudjuk képzelni, hogy idén a "szokásos" Converse helyett egy ilyenre fogunk beruházni.


Zöld - Converse

A jó öreg Converse-t senkinek sem kell bemutatni, az eredetileg kosarasoknak szánt cipő ma már az utcai divat szerves részét képezi, divatirányzattól és zenei stílustól függetlenül. Az idei szezonban a neonszínű darabokra szavazunk, elvégre újra divat a nyolcvanas évek. Színes harisnyával ugyan nem hordanánk, de farmerrel vagy bővebb szárú bermudával rosszalló tekintetek nélkül bevállalható.
Kék, barna orral - G-Star Raw

Becsapós darab ez a tornacsuka, ugyanis a fűző igazából csak dísznek van, az oldalán található cipzár segítségével lehet felvenni és nem kell a be- és kifűzéssel bajlódni. Akinek volt már magas szárú cipője, az tudja, hogy miről beszélünk. A hátulján lévő csat funkcióját még nem sikerült felfedeznünk, de igazából annyira nem is fontos, ugyanis minket maradéktalanul boldoggá tesz a cipzár.Fehér - Lacoste

Ez a darab csak akkor illik bele a képbe, ha a tornacipő fogalmát szabadon értelmezzük, ez a darab ugyanis nem a hagyományosnak számító vászonból, hanem bőrből készült. Fazonjának köszönhetően nálunk abszolút belefér ebbe a listába, ráadásul a bőr alapanyag miatt feltehetően jóval tartósabb, mint vászonból készült társai.

Mintás dorko - Tisza

Ezt a cipőt ez első időszakban csak náthásan hordanánk, ugyanis az erős dorkóktól ismert gumiszagot nem sikerült ennek az újragondolt cipőnek sem levetkőzni. Viszont ha ettől sikerül eltekintenünk, akkor teljesen rendben van ez a tornacsuka. A színével és a fazonjával semmi bajunk, ugyanis a ráncfelvarrásnak köszönhetően a bumszli orr már a múlté. Egyetlen hibája, hogy a többméternyi cipőfűzővel sehogy sem tudunk mit kezdeni.
Nézegess trendi tornacipőket!

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés