free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bőröndkukkolás

Borsa         Címkék: bőrönd, fotó, furcsa, hobbi, internet 0 hozzászólás

Egy amerikai férfi elveszett bőröndöket vásárol, majd a tartalmukról készített fotókat közzé teszi a neten. Szerinte ez nem furcsább, mint a bélyeggyűjtés.

Meglehetősen egyedi projektbe fogott egy amerikai férfi. Repülőtereken elveszett és a tulajdonos által meg nem talált bőröndöket, csomagokat vásárol fel, majd az azokban talált holmikat gondosan lefotózza, az elkészült képeket pedig közzé teszi a direkt e célra létrehozott "Is This Your Luggage" weboldalon.

A vállalkozás célja - legalábbis az oldalon olvasható információk szerint - elvileg az, hogy a tulajdonosok végül mégiscsak ráakadhassanak elveszett cuccaikra, ugyanakkor a site mégsem csupán a csomagjaikat kereső utazókat vonzza, hanem azokat az internetezőket is, akik valamilyen indíttatásból szívesen nézegetnek vadidegen emberek használt alsóneműiről, lestrapált zoknijairól és egyéb gyűrött ruhadarabjairól készült fotókat.

www.isthisyourluggage.com

"Egy kicsit talán furcsa, de nem furcsább, mint a bélyeggyűjtés. Talán csak valamivel nehezebb tárlóhelyet találni" - írja a siteon az üzemeltető különös hobbijáról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés