free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerszoknyában

Borsa         Címkék: divat, farmerszoknya, igen, trend, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ez a magas derekú, térd fölé érő kiadás egész sok helyen kapható, ha farmerszoknyára vágyunk – és nagyon-nagyon jól tud állni nőkön. Az egyszerű világos ingnél sokkal több nem is kell hozzá, de persze bátran variálható ennél merészebb, színesebb, feltűnőbb darabokkal is. Mi ettől függetlenül nagyon bírtuk ezt a diszkrét körítést, finom ékszerezéssel, LV táskával (hoppá! itt már bőven eredetiséget szimatolunk), könnyed magas sarkú cipellővel. Azt azért tegyük hozzá, hogy vastagbuksza nélkül is simán elérhető közelségben van egy ilyen vagy ehhez hasonló szett – hiszen itt sem a lóvén múlott semmi.Megint a bőség zavara, vajon honnan induljunk. Ami elsőre durván szemet szúr: a pántrengeteg. Nem győzzük rá felhívni a figyelmet, és bár látnánk, hogy van valami keletje a rikácsolásnak. A kis farmerszoknya talán egész tisztességes darab lehet, de ezt már nem is tudjuk megítélni ilyen ordenáré hibákkal teli közegben. A leggings és ez a magas sarkú, vajszínű szandálka merő feleslegesség, nem passzolnak semmihez, és csak a diszharmóniát hizlalják. Szóval több sebből vérzik az összeállítás, és most mi sem tudunk elnézők lenni, bocs.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés