free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Jeremy Scott

Borsa         Címkék: adidas, divat, ismerdmeg, jeremyscott, kollekció 0 hozzászólás

Jeremy Scott papírköpenyeken kezdte, manapság viszont már az Adidas cégére alatt játszik, nagyban. Ismerd meg a fiatal tervezőt, aki pamutból készült frakkjáról híres.

Jeremy Scott 1974-ben született Missouri államban, a divat iránti rajongása már iskolás korában megmutatkozott, hiszen amíg a fiú osztálytársai fociztak, és a lányokat kergették, addig ő az olasz Vogue-ot olvasta, és francia esszéket írt a divatról. Az érettségi után New Yorkba költözött, és beiratkozott a New York-i Pratt Institute-ba, majd a diploma megszerzése után Párizsba költözött. Ott készült el a kórházi papírköpenyekből "varrt" kollekciója, amit a testátalakító Orlan inspirált. Első hivatalos bemutatóját 1997-ben tartotta, és aszimmetrikus nadrágjaival, valamint többfunkciós trikóival megalapozta hírnevét.

www.diptrics.com, www.nitrolicious.com, www.worshipworthy.com, www.hotelfashionland.com
Nézd meg Jeremy Scott kollekcióját!

Későbbi kollekcióit, például az 1998-ban bemutatott "Contrapied" show-t nem fogadták kitörő lelkesedéssel a szigorú divatkritikusok. 2001-ben visszatért szülőhazájába, és Los Angelesben mind a szakértők, mind pedig a vásárlók tárt karokkal várták a fiatal és meglehetősen bohém tervezőt. Karrierje olyannyira elindult, hogy Stella McCartney mellett ő a másik olyan híres tervező, akit az Adidas felkért egy kollekció megtervezésére. Az általa tervezett darabokat ugyan első ránézésre a fiatalabb vevőknek szánta, azonban a pulóveranyagból készült frakkot simán bevállalnánk tornacipővel, csőnadrággal és fehér atlétával, de valójában a Mickey Mouse-os sportcipőhöz is csak bátorságra van szükség.

www.latimes.com

Extravagáns ruháiban olyan sztárok jelennek meg különböző partikon, mint az extrém izélésről híres Agnyess Deyn. 2009-es tavaszi kollekciójában a tőle megszokott játékosságé a főszerep, a barokk frizurák és a mai modern anyagok és fazonok jól megférnek egymás mellett, hogy az összhatás giccses lenne. Valamint a jól ismert feliratok sem maradhattak ki a szórásból, bár a csontsovány modellről elég nehezen hisszük el, hogy teljesen egészséges, holott a felirat ezt sugallja. A nyolcvanas évek kedvenc testre simuló miniruháiból is kaphattunk ízelítőt, bár ezekhez a darabokhoz elengedhetetlen a tökéletes testalkat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés