free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veszteség érte Courtney Love-ot

Borsa         Címkék: alkotás, courtneylove, művészet, tárgy, veszteség 3 hozzászólás

Courtney Love-ot egy képzőművészetben járatlan költöztető megszabadította egy művészeti alkotástól, mivel azt hitte, hogy az hulladék. 8000 dollárt ért az alkotás.

Amikor egy költöztető egy gyufásdobozba gyömöszölt, halott madarat talált Courtney Love holmijai között, kidobta azt a szemétbe, nem sejtve, hogy ezzel mekkora hibát követ el. Az ugyanis egyáltalán nem hulladék volt, hanem egy 8000 dollár értékű, szupermenő művészeti alkotás, amelyet a brit kortárs képzőművészet egyik legfelkapottabb személyisége, Polly Morgan készített.

Miután Kurt Cobain özvegye szembesült azzal, hogy a számára felbecsülhetetlen értékű és pótolhatatlan alkotás szemétre került, és minden valószínűség szerint már nem találják meg, hisztériás rohamot kapott és rögtön kirúgta az asszisztensét, aki felelős lett volna azért, hogy Courtney holmijai - beleértve a halott madarat is - bérelt malibui házából, hiánytalanul új, Hollywood Hillsben található villájába kerüljenek.  Az alkotást egyébként Morgan személyesen Love-nak készítette, bár némi vitájuk támadt, ugyanis a képzőművész eredetileg egy üvegbura alatt szerette volna elhelyezni a jobblétre szenderült szárnyast, ám ez a megoldás nem volt Courtney kedvére való. Így egyeztek ki végül a gyufás skatulyában. Most pedig, hogy a cucc a szemétdombon kötött ki, már mindegy. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés