free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Harisnyák tavaszra

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, harisnya, stylist, szakértő, tanács 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu
Kedves Borsastylist! Engem az a gondolat foglalkoztat, hogy ha bejön a jó idő, mondjuk 20 fok körüli hőmérséklet, milyen harisnyát vegyek fel például szoknyához vagy sorthoz. 
Télen ugye hordtuk a feketét folyamatosan, de úgy érzem ez már nem fog passzolni a színes tavaszi ruhatárhoz. Mit javasolsz, a testszínű harisnya nem ciki?Üdv: GabiKedves Gabi!

Mehetnek a testszínű harisnyák, de semmiképpen se válassz olyat, ami konyakszínű és ráadásul kreppből készült. A testszínű harisnyáknak pont az a lényegük, hogy nem látszódnak, ugyanúgy a bőröd színéhez kell választani, mint az alapozót. A hagyományos krepp helyett csak üvegszálassal próbálkozz, ezek ráadásul valamennyivel tartósabbak is. Nyugodtan bontasd ki a boltban, és ha túl sötét vagy világos, akkor egyszerűen ne vedd meg. Vannak már színes, 20-30 denes harisnyák is, ezek jól mutatnak a lábon, de mégsem hordhatatlanul vastagok a tavaszi melegben.

Sort mellé én mindenképpen ilyen harisnyát ajánlanék, ugyanis elég rosszul tud mutatni testszínű harisnyával, még akkor, is ha a szín el van találva. A színes harisnyákhoz viszont szükség lesz egy formás lábszárra, és egy vékony boka sem árt, ugyanis még a legkisebb hibát is felnagyítják - azonban ha elég vékony a vádlid, akkor próbálkozhatsz mintás darabokkal is, de akkor más minta már ne legyen a szettben. Idén a következő színekkel kísérletezz a hagyományos fekete és barna mellett: bézs, púderrózsaszín, mentazöld, halványnarancs. Ezek nem feltűnő, mégis mutatós színek, amelyek feldobhatják az unalmasabb szetteket.

Remélem, tudtam segíteni. Üdvözlettel:

Daniella


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés