free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér ruhában

Borsa         Címkék: divat, igen, platformcipő, ruha, utcánláttuk 22 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, bizony, ez már javában nyári szett, hamar le is tudtuk a tavaszi göncöket. Valahogy a ruha-cipő összhang ragadott meg minket leginkább, ez a nagyon mutatós platformcipő tökéletesen passzol a könnyű, fehér ruhához, egyszerűn bika erősek így együtt. Mondjuk azért is, mert nincsenek agyonnyomva harsány, agresszív ékszerezéssel, hanem önmagukban az öltözék ékei. A derékkötés ízléses, a napszemüveg jól áll, nincs egy rossz szavunk sem.Nem kukacoskodni akarunk, igazán csinos nővel van dolgunk, éppen ezért fájlaljuk az apróbb-nagyobb makulákat. Például azt, hogy ez a zsákruha-forma fehér lengeség kicsit alaktalanná teszi alanyunkat, ami (még egyszer) pont azért fájó, mert nagyot lehetne aratni ennél több bátorsággal és határozottsággal. A papucsot mi annyira nem szerettük, de ez ízlés dolga, a nagy táskát pedig egy kicsit diszkrétebbre cserélnénk.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés