free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Válságplasztikák

Borsa         Címkék: gazdaság, munka, plasztika, ráncfelvarrás, válság 1 hozzászólás

A gazdasági válság új piacot nyitott meg a plasztikai sebészek előtt: sokan ugyanis azért fekszenek a műtőasztalra, hogy több esélyük legyen a munkaerőpiacon.

Bár a gazdasági világválság következményeképp a plasztikai klinikák forgalma is csökkent, drasztikus bevételkieséstől - legalábbis Amerikában - egyelőre nem kell tartaniuk. Megjelent ugyanis egy réteg, akiket éppen, hogy a válság hatásai vesznek rá arra, hogy plasztikai sebészek kése alá feküdjenek. Elsősorban olyan emberekről van szó, akik vagy már elveszítették a munkájukat, vagy féltik azt és szeretnének fiatalosabbnak látszani, hogy meg tudjanak maradni a munkaerőpiacon.

"A válság kitörése előtt az emberek azért jöttek hozzánk, mert több élvezetet és boldogságot szerettek volna az életükbe. Most azonban a plasztikai beavatkozások sokak számára szükségessé váltak. Az emberek frissebbnek, fiatalabbnak szeretnének látszani, hogy versenyképesek maradjanak a munkájukban" - nyilatkozta a Reutersnek Payman Simoni plasztikai sebész. Linda Mason Los Angeles-i televíziós producer például ráncfelvarrást csináltatott, aminek azért érezte szükségét, mivel egy fiatalos üzletágban dolgozik. "Fiatal emberekkel foglalkozom, és a legmegfelelőbb módja, hogy sikeres legyek ebben a bizniszben az, ha fiatal maradok" - magyarázta.A Stephen Greenberg sebész által vezetett, manhattani plasztikai klinikán úgynevezett "Állás-harcos csomagot" ajánlanak a pácienseknek, amelyben különféle fiatalító beavatkozások szerepelnek. "Azt gondolom, hogy az emberek el vannak keseredve a gazdaság miatt, és olyan dolgokat akarnak tenni, amitől jobban érzik magukat" - mondta Greenberg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés