free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 elegáns lapos papucs

Borsa         Címkék: elegáns, flip-flop, lista, öt, papucs 2 hozzászólás

Nem kell feltétlenül magas sarkakon tipegni ahhoz, hogy elegánsak legyünk. Idén nyáron ráadásul könnyen lehet elegáns lapos papucsokat találni. Íme ezekből öt.

Az idei szezonban az is könnyedén megtalálja a számítását, aki elegáns, de mégis lapos papucsban szeretne utazni. A korábbi években a lapos darabok egyet jelentettek a sportos fazonnal, ezért aki elegánsabb szetthez szeretett volna papucsot választani az kénytelen volt a magassarkú darabok után nyúlni. Idén viszont viszonylag nagy a kínálat a lapos mégsem sportos fazonokból, ezekből szedtük össze az 5 legszebbet.

Virágos - Buffalo

Valamilyen csoda folytán a nagy virág elrejti a bütykös lábujjakat, ugyanis lábmérettől függetlenül az ujjak csak éppen hogy kikandikálnak a papucs orrán. Ez pedig kétség kívül jót tesz az eseteleges tyúkszemeknek. A velúr talp miatt csak azoknak ajánljuk, akik tudnak vigyázni a cipőikre, ugyanis ezen a világos anyagon még a legkisebb folt is meglátszódik.
Fekete csatos - Buffalo

Elsőre talán szokatlan megoldás ez a papucs, ugyanis a hagyományos fazon és a flip-flop házasításával jött létre. Ne ijedjen meg senki, csak az első felvételnél kényelmetlen, néhány perc alatt hozzászokik a lábunk a furcsa megoldáshoz. Bár szőrszálhasogatásnak tűnhet, azonban a kiegészítőkkel jó lesz vigyázni, ugyanis a papucsot díszítő arany csat miatt csak arany ékszerekkel mutat jól.
Fekete - Lacost

A jó öreg vietnami papucs, azonban ez a fazon nem a hagyományos fröccsöntött verzió, hanem ha úgy tetszik, a flip-flopok Rolls Royce-ja, ugyanis bőrből készült. Azok fogják igazán szeretni, akik olyan darabot keresnek, amelynek kicsit meg van emelve a talpa, ez kétség kívül jóval kényelmesebb megoldás, mint a teljesen lapos talp. Külön jó hír, hogy belül még ki is van párnázva.
Köves - Manas Les Foscati

A keskeny felsőrész ne riasszon vissza senkit, nem fog belőle kicsúszni a láb egy óvatlan pillanatban. Futóversenyre ugyan nem ajánljuk, de a látszat ellenére egyáltalán nem kényelmetlen viselet. A nagy színes kövek viszont eléggé behatárolják, hogy mivel mutat jól ez a fazon, de azért egy próbát megér, mondjuk farmer minivel és piros pólóval.

Fehér - Vagabond

A keletnémet hittérítő fazon még mindig stabilan tartja magát, ráadásul ez a fazon olyan kényelmesre sikeredett, hogy a meglehetősen vékony talp ellenére is kényelmes viselet egész napra, bár a bőrkeményedések ellen nincs garancia. Elsősorban azoknak fog jól állni, akik az etno stílus megszállottjai, és a színesre lakkozott lábujjköröm kötelező hozzá.
Nézd meg az elegáns lapos papucsokat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés