free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Celeb fotózott celebet

Borsa         Címkék: celeb, fotó, lennykravitz, vogue, zenész 2 hozzászólás

Lenny Kravitz a Vogue áprilisi számában nem, mint zenész jelenik meg. Az énekes egészen új oldalát mutatja be: fotósként debütál a magazinban.

Lenny Kravitz mint énekes, zenész, dalszerző, illetve zenei producer vált világhírűvé. Azt viszont már jóval kevesebben tudtuk róla - legalábbis eddig -, hogy imád fotózni, ráadásul nem is csinálja rosszul. A Vogue magazin orosz kiadásának áprilisi számában megjelent fotósorozatát nézegetve erről bárki meggyőződhet. Kravitz persze kihasználta helyzetét, nevezetesen, hogy mint híresség, rengeteg celeb-baráttal büszkélkedhet, akik szívesen vállalták, hogy modellt állnak a fényképezőgépe előtt.

http://stylefrizz.com
Nézd meg Lenny Kravitz celebfotóit!

Ennek köszönhetően a fotósorozatban olyan világsztárok sajátos atmoszférájú portréit láthatjuk, mint Alicia Keys, Beyoncé Knowles, Joss Stone, Jay Z, Lionel Richie vagy Quincy Jones. Kravitz a jóbarátok mellett a családról sem feledkezett meg, hiszen Lisa Bonet színésznőtől született - és szintén Hollywoodban szárnyait bontogató - húszéves lányáról, Zoeról is készített egy portrét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés