free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében és fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, mellény, táska, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hmm, ez a vállakat-hátat-dekoltázst közszemlére tevő fekete felsőrész teljesen rendben van, a nyakék pedig remek választás: a fölsőnek és a hajkoronának is barátja, nem hivalkodó, nem túlzó, nem mellesleg nagyon szép is. A fehér nacival és az aprócska aranycipellővel tökéletesen ki vagyunk békülve, a fehér válltáska abszolút rendben van, az egyetlen, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, az a tartás. Tessék kihúzni magatokat, hátrébb azokat a gyönyörű vállakat, egyenesebbre azt a gerincet. Az ilyen testtartást majd negyven év múlva kéretik elővenni. Ennyi.A felsőruházatba nem is kötnénk bele, fehér ing nagyobbacska gallérral, rajta fekete póló/mellény, tiszta sor. Hát a többi. A nadrág szemet bántóan rövid, kifejezetten nem szép látvány, és borzasztó előnytelen is (sem a bokának, sem a lábhossznak nem tesz jót), az alóla kikukucskáló virágmintás harisnya pedig a végső döfés. Ez tényleg csúnya hiba, és nagyon feltűnő is. A barna-szürke mini bőrhátizsák már tényleg csak pont az i-n, és hagyján, hogy szerintünk nem túl esztétikus holmi, de nem tartjuk valószínűnek azt sem, hogy legalább praktikus.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés