free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Protézis baleset után

fogorvos@borsa.hu         Címkék: allergia, fogorvos, probléma, protézis, szakértő 0 hozzászólás

Jó volna, ha a szájhigiénia és a rendszeres fogászati ellenőrzés a mindennapi életünk része volna. Ezért lett a Borsának fogorvos szakértője is. Lehet kérdezni.

Fogorvos szakértő

Ajánló

Fogorvos, szájsebész szakértő a Borsán!

Foga van mindenkinek (jó esteben), ergo problémája is, legyen az esztétikai, vagy egészségügyi. Az SZTK rémuralma után számtalan klinika és fogorvos kínálja termékeit - tömések, fogfehérítés, porcelán héjak - de hogy mi alapján válasszunk, vagy mire is van igazából szükségünk, az kemény dió. Ha van kérdésed, írj a Borsa fogorvosának, Dr. Losonczy Levente, fogszakorvosnak. 

 

Itt tudsz kérdezni: fogorvos@borsa.hu


Fogorvos szakértőnk nem a frissen diplomázott generáció tagja, és mivel több, mint 10 évet praktizált Németországban, sok tapasztalattal rendelkezik, és mint szájsebész, a bonyolultabb esetekre is tud válaszolni.

 

Kérdezzétek!

Kedves Borsafogorvos!

Hatvanöt éves vagyok. Sajnos volt egy súlyos autóbalesetem, aminek következtében elveszítettem a felső fogsorom nagy részét. Azután pedig kis daganatok keletkeztek a számban, most lett először negatív kenetem, de később kiderült, hogy idegentest allergia miatt nem tudok protézist viselni. Most már alig járok emberek közé annyira zavar.

Ön szerint lehet valami megoldást találni? Bár miután nem tudok dolgozni, s a nyugdíjamból már esélyem sincs arra, hogy megoldjam.Kedves Hölgyem!

Szeretném tudni, hogy kivizsgálták e az allergiáját? Mert ha pontosan tudjuk, hogy a fogsor melyik komponensére reagál kedvezőtlenül a szervezete, akkor elképzelhető, hogy tudunk olyan pótlást találni, aminél nem lép fel az allergiás reakció.

Teljesen megértem, hogy nagyon zavarja ez a dolog, hiszen étkezésben, beszédben, emberekkel való kapcsolattartás során is gondot okoz, ha nincsenek meg a fogak. Manapság már szinte minden problémára van megoldás, sok esetben csak az anyagiak szabnak határt. Az ön esetében, ha a baleset a felső állkapocscsontot nem roncsolta össze, akkor implantátum beültetésével stabil alapot lehetne teremteni egy körhídnak. Ez sajnos költségesebb megoldás, de az ön előtt álló 30-40 év alatt jelentősen emelne az életminőségén. Már két implantátum is elég lehet, és vannak erre szakosodva hitelintézetek...

Sok kitartást kívánva:

Dr. Losonczy LeventeLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés