free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minimalista ruhák a Rózsadombról

Borsa         Címkék: beszámoló, calvinklein, divat, dizájn, ruha 1 hozzászólás

Calvin Klein sohasem a túldíszített ruháiról volt híres, a tőle megszokott irányvonal, de jóval szerényebb felhozatal. Beszámolónk következik a Rózsadombról.

Múlt héten a Rózsekert bevásárló központba voltunk hivatalosak, az apropó pedig nem volt más, minthogy ismét egy világmárka érkezett el hozzánk. Vagyis ez csak hellyel közzel igaz, hisz a Calvin Klein már évek óta jelen van Magyarországon, de a most megnyílt üzlet az eddigi legnagyobb. Beszámolónk következik.

A rendezvényen csak alig néhány celeb jelent meg, - ami elég szokatlan egy olyan eseményen, ahol a meghívón szerepel a sokatmondó koktélparty szócska – eljött a Berényi Zsuzsából golfjátékossá avanzsált Csomor Csilla vagy a belga divatguru Elle Von Poeye.


Képek a divatbemutatóról

A bolt teljesen rendben van, legalábbis ami a dizájnt illetni, nehezen tudnánk elképzelni nagy barokk trükköket és hatalmas díványokat az abszolút egyszerű szabású ruhák mellett. Calvin Klein mindig is az egyszerűség híve volt, mind a ruháiban mind pedig az üzletei kialakításában, egyetlen dolgot bánunk, mégpedig azt, hogy a szalon meglehetősen rossz helyen van. Bár a Rózsakert bevásárlóközpont kétség kívül nagyon közkedvelt a "Dombon" lakók között, mi mégis valami elegánsabb közeget tudnánk elképzelni Calvin Klein ruháinak. A kínálat viszonylag bőségesnek mondható, de az idei kollekció ismertében azért nem vágjuk magunkat hanyatt a megvásárolható ruháktól, ugyanis voltak ennél sokkal jobbak is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsősorban a férfivásárlók lehetnek megelégedve, ugyanis rájuk jobban számítanak a tulajdonosok, és ez a kínálaton is meglátszódik. Az árak pont annyira vannak az égben, mint ahogy azt a márkától és a környezettől elvárhatjuk, egy sima egyszerű pamutpóló nagyjából 18.000 forintért lehet a miénk, azonban egy zakóhoz már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis 30.000 forint alatt nem ússzuk meg a vásárlást.A házi bemutató a jellegéből fakadóan össze sem volt hasonlítható egy nagy bemutatóval, viszont a szervezők minden megtettek azért, hogy a lehető legjobb műsorral rukkoljanak elő. Külön köszönet azért, hogy a lányok tudtak menni a rájuk adott igencsak magas tűsarkúakban, ráadásul még mosolyogtak is. A felvonultatott ruhák az egyszerű, minimalista irányvonalat képviselték, azonban nem a hordhatatlanul, leegyszerűsített fazonokra kell gondolni. Egytől egyig olyan darabok voltak ezek, amelyeket leginkább szigorú arcú üzletasszonyokon tudunk elképzelni, ugyanis ezekhez a ruhákhoz szinte alapkövetelmény a tekintélyt parancsoló tekintet. Eltekintve a rövid fehér sorttól, amelyet farmermellénnyel kombinált a bemutató stylistja.Kedvenc darabunk egy szürke egyenes bőszárú nadrágkosztüm volt, amelyet mi mindenképpen színes kiegészítőkkel hordanánk, de mint tudjuk Calvin Klein nincs túlságosan oda a harsány színekért. A szűkszabású csőfarmert egyszerűen nem értettük, ugyanis fehér lukacsos pulcsival kombinálva pont úgy nézett ki, mint egy hamisítatlan piaci szett. Egy szavunk sem lehet a kis feketékre, amelyek, csakúgy, mint a kollekció többi darabja, teljesen egyszerűre sikeredtek, mégis mindegyikben volt valami különlegesség. Ilyen például a csípőrészen húzott darab, amely fazon körtelányoknak egyszerűen tilos, vagy a különleges vállmegoldással feldobott ruha, ami a testhezálló szabása miatt minden apró hibát felnagyít, de lapos hasra abszolút bevállalható. De elfogadnánk a gardróbunkban az összes táskát, ugyanis az idei szezonra sikerült olyan darabokat tervezni, amelyek se nem túl nagyok, sem pedig túl kicsik, a színük ugyan nem túl sokatmondó, de vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy szinte bármivel kombinálhatóak.A férfi modelleket általában ki szoktuk hagyni a szórásból, azonban most nem tudjuk szó nélkül hagyni őket, ugyanis mi három ilyen bárgyú pasit még nem láttunk egy helyen. Bár a ruhák kétség kívül nagyon jól szabottak voltak, valahogy mégsem sikerült viselniük őket, kicsit olyan volt az egész, mintha egy ballagó osztály három kamasznebulója vonult volna fel.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés