free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minimalista ruhák a Rózsadombról

Borsa         Címkék: beszámoló, calvinklein, divat, dizájn, ruha 1 hozzászólás

Calvin Klein sohasem a túldíszített ruháiról volt híres, a tőle megszokott irányvonal, de jóval szerényebb felhozatal. Beszámolónk következik a Rózsadombról.

Múlt héten a Rózsekert bevásárló központba voltunk hivatalosak, az apropó pedig nem volt más, minthogy ismét egy világmárka érkezett el hozzánk. Vagyis ez csak hellyel közzel igaz, hisz a Calvin Klein már évek óta jelen van Magyarországon, de a most megnyílt üzlet az eddigi legnagyobb. Beszámolónk következik.

A rendezvényen csak alig néhány celeb jelent meg, - ami elég szokatlan egy olyan eseményen, ahol a meghívón szerepel a sokatmondó koktélparty szócska – eljött a Berényi Zsuzsából golfjátékossá avanzsált Csomor Csilla vagy a belga divatguru Elle Von Poeye.


Képek a divatbemutatóról

A bolt teljesen rendben van, legalábbis ami a dizájnt illetni, nehezen tudnánk elképzelni nagy barokk trükköket és hatalmas díványokat az abszolút egyszerű szabású ruhák mellett. Calvin Klein mindig is az egyszerűség híve volt, mind a ruháiban mind pedig az üzletei kialakításában, egyetlen dolgot bánunk, mégpedig azt, hogy a szalon meglehetősen rossz helyen van. Bár a Rózsakert bevásárlóközpont kétség kívül nagyon közkedvelt a "Dombon" lakók között, mi mégis valami elegánsabb közeget tudnánk elképzelni Calvin Klein ruháinak. A kínálat viszonylag bőségesnek mondható, de az idei kollekció ismertében azért nem vágjuk magunkat hanyatt a megvásárolható ruháktól, ugyanis voltak ennél sokkal jobbak is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsősorban a férfivásárlók lehetnek megelégedve, ugyanis rájuk jobban számítanak a tulajdonosok, és ez a kínálaton is meglátszódik. Az árak pont annyira vannak az égben, mint ahogy azt a márkától és a környezettől elvárhatjuk, egy sima egyszerű pamutpóló nagyjából 18.000 forintért lehet a miénk, azonban egy zakóhoz már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis 30.000 forint alatt nem ússzuk meg a vásárlást.A házi bemutató a jellegéből fakadóan össze sem volt hasonlítható egy nagy bemutatóval, viszont a szervezők minden megtettek azért, hogy a lehető legjobb műsorral rukkoljanak elő. Külön köszönet azért, hogy a lányok tudtak menni a rájuk adott igencsak magas tűsarkúakban, ráadásul még mosolyogtak is. A felvonultatott ruhák az egyszerű, minimalista irányvonalat képviselték, azonban nem a hordhatatlanul, leegyszerűsített fazonokra kell gondolni. Egytől egyig olyan darabok voltak ezek, amelyeket leginkább szigorú arcú üzletasszonyokon tudunk elképzelni, ugyanis ezekhez a ruhákhoz szinte alapkövetelmény a tekintélyt parancsoló tekintet. Eltekintve a rövid fehér sorttól, amelyet farmermellénnyel kombinált a bemutató stylistja.Kedvenc darabunk egy szürke egyenes bőszárú nadrágkosztüm volt, amelyet mi mindenképpen színes kiegészítőkkel hordanánk, de mint tudjuk Calvin Klein nincs túlságosan oda a harsány színekért. A szűkszabású csőfarmert egyszerűen nem értettük, ugyanis fehér lukacsos pulcsival kombinálva pont úgy nézett ki, mint egy hamisítatlan piaci szett. Egy szavunk sem lehet a kis feketékre, amelyek, csakúgy, mint a kollekció többi darabja, teljesen egyszerűre sikeredtek, mégis mindegyikben volt valami különlegesség. Ilyen például a csípőrészen húzott darab, amely fazon körtelányoknak egyszerűen tilos, vagy a különleges vállmegoldással feldobott ruha, ami a testhezálló szabása miatt minden apró hibát felnagyít, de lapos hasra abszolút bevállalható. De elfogadnánk a gardróbunkban az összes táskát, ugyanis az idei szezonra sikerült olyan darabokat tervezni, amelyek se nem túl nagyok, sem pedig túl kicsik, a színük ugyan nem túl sokatmondó, de vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy szinte bármivel kombinálhatóak.A férfi modelleket általában ki szoktuk hagyni a szórásból, azonban most nem tudjuk szó nélkül hagyni őket, ugyanis mi három ilyen bárgyú pasit még nem láttunk egy helyen. Bár a ruhák kétség kívül nagyon jól szabottak voltak, valahogy mégsem sikerült viselniük őket, kicsit olyan volt az egész, mintha egy ballagó osztály három kamasznebulója vonult volna fel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés