free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nők tucatjai tiltakoznak egy választási plakát ellen

Borsa         Címkék: karrier, plakát, szoptatás, tiltakozás, választások 0 hozzászólás

Brit nők tucatjai kezdtek tiltakozásba egy választási plakát ellen. A hirdetés ugyanis azt sugallja, hogy a mesterséges táplálás jelenti az egyensúlyt.

Nők tucatjai kampányoknak egy plakát visszavonásáért, melyet a júniusi Európai Parlamenti választások alkalmából helyeztek ki Nagy-Britannia-szerte. A plakáton egy laptop és egy cumisüveg látható, azzal a szlogennel, hogy "Hogyan segíthetnénk egyensúlyt találni a család és a karrier között?"

A hirdetés ellen tiltakozó nők szerint az illusztráció szoptatás-ellenes, hiszen azt sugallja, hogy a kisbabák mesterséges táplálása árán találhatják meg a nők az ideális egyensúlyt a gyermeknevelés és a karrierépítés között. A felháborodott nők elsősorban a Mumsnet nevű bama-mama weboldalon keresztül toborozzák a további tiltakozókat, akik között már nem csupán szoptatós anyukák vannak, hanem olyanok is, akik közvetlenül jelenleg nem érintettek ugyan a dologban, de szimpatizálnak vele, és nem tartják helyénvalónak a plakát mondanivalóját.Andrew Duff, az Európai Parlamentben tevékenykedő brit, liberális párti képviselő a következőképp nyilatkozott az ügy kapcsán: "Minden képviselet egyetért abban, hogy a szoptatás a legjobb kezdet a babák számára."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés