free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk répaszárú nadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, répanadrág, ruha, utcánláttuk 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, nem csak úgy mondjuk, tényleg visszajött a divatba a répaszárú, igaz, némileg megújulva. Alanyunk is buggyosabb verzióba bújt, ami akkor is a nagybetűs trendkövetés záloga, ha könnyedén rámondjuk, hogy előnytelen, és túlontúl maszkulin hatást kelt. Kompenzáció gyanánt azért ott van a csinos cipellő, a szűk farmerdzseki, és a rafinált, barna kistáska a hón alatt. Lássuk be: egészben azért kifejezetten szemrevaló.Jajj, az a fránya nadrágszár, csak azzal sikerülne már dűlőre jutni egyszer. Pedig látni kifutókon, hogy bizonyos szabásoknál divatba jött, hogy egészen rövidre van vágva, épp a boka fölé ér nadrág, de még egyszer: ez nem az a liga. Értsük már meg, hogy borzasztó előnytelen, és ezen nem segít, ha körülötte minden aranyba borul ilyen dózisban, a napszemüvegünk szárától a cipellőnk sarkáig. Émelyítő a látvány, tizedennyi pucc is sok lenne. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés