free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kódolt Louis Vuitton

Borsa         Címkék: divat, dizájn, kollekció, louisvuitton, vonalkód 0 hozzászólás

A kétdimenziós vonalkód elérte Louis Vuittonékat is, egy japán kortárs képzőművésszel karöltve alkalmazzák az új kollekcióban. Még nincs forgalomban.

A Louis Vuitton cég - több korábbi, eredményes együttműködés után - ismét Takashi Murakami japán kortárs képzőművésztől rendelt mintát egyik új kollekciójához. A művész pedig úgy érezte, itt az ideje a QR kódok mintázatát beemelni a divatba. És íme…

A QR, azaz a Quick Response (gyors válasz) kód egy kétdimenziós vonalkód, amelyet a japán Denso Wave szekemberei fejlesztettek ki a kilencvenes évek elején. Az egyszerűen scannelhető és könnyen azonosítható kód Japánban nagyon népszerű, arrafelé már a legtöbb mobiltelefon-típus is képes felismerni. Murakami a SET kreatív ügynökséggel együttműködve készítette el a QR kód dizájner változatát, amely tartalmazza magát a stilizált kódot, valamint a klasszikus Louis Vuitton mintát, és egy, a művész által alkotott rajzfigurát is.

www.highsnobiety.com

Hogy a mintával készült termékeket mikor mutatják be, illetve mikor kerülhetnek kereskedelmi forgalomba, egyelőre nem közölték.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés