free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Makány Márta taftjai nyárra

Borsa         Címkék: 2009, divat, makánymárta, nyár, tavasz 4 hozzászólás

Szerdán mutatta be az idei nyári kollekcióját Makány Márta. A ruhákra a vidám színek és a minőségi alapanyagok a jellemzőek, estélyik minden mennyiségben.

Makány Márta szerdán mutatta be az idei tavaszi-nyári kollekcióját, bár a nagy külföldi tervezők már régen kivégezték a 2010-es őszi téli kollekciókat is. De már lassan kezdjük megszokni, hogy a mi tervezőink egy teljes szezonnal el vannak csúszva.

A mostani darabok abszolút megfelelnek az elvárásoknak, a leginkább estélyikből álló kollekcióra a vidám és színes anyagok a jellemzőek, valamint a romantikus nőies szabásvonalak. De a fényes taftokat és gyűrt selymeket is találunk a szivárvány minden színében. A habos szoknyákat alacsony csajoknak annyira nem ajánljuk, de nekik ott vannak a míderes rövid ruhák, amelyek szintén elég elegánsra sikeredtek. A szokásosnak mondható ruhák mellett néhány újabb szabásvonallal is találkoztunk, ilyen például a Carolina Herrera által újjáélesztett hableányszoknya és a hozzá tartozó leginkább Lagerfeld egy-egy darabjára hajazó blúz kombinációja, de ami már az igazán nagyoknak bevált azt nem szégyen utánozni, ráadásul tényleg jól működik. De szerettük a fehér alapon rózsaszín virágmintás anyagból készült habos galléros ruhát is, amely a kismellű csajok kedvence lehet.


Nézd meg a tavaszi-nyári kollekciót!

Az idei kollekcióból sem maradhattak ki a menyasszonyi ruhák sem, hiszen az aráknak való ruhatervezés a tervezőnő fő profilja. Az idei kollekcióból arra következtetünk, hogy a mostani szezonban a menyasszonyok viszonylag visszafogott darabokban fognak az oltár elé járulni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés