free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Smink nélkül a francia címlapokon

Borsa         Címkék: divat, elle, fotó, retusálás, smink 1 hozzászólás

A francia Elle magazin áprilisban többszörös címlappal jelent meg: a címlapfotókon többek között Sophie Marceau és Monica Belucci is látható, állítólag retusálatlanul.

A magazinfotók esetében már hosszú évek óta alap, hogy amit a sminkes és a stylist nem tud kifejezéstelenül tökéletessé varázsolni, azt megoldják retusálással. Ilyen körülmények között viszonylag nehéz a szó szoros és átvitt értelmében eredetit alkotni a témában. Az Elle magazin francia kiadásának szakemberei azonban megpróbálkoztak vele. A magazin ugyanis ebben a hónapban többszörös címlappal jelent meg, ami önmagában sem megszokott, pláne, hogy a képeken a celebhölgyek minimál sminkben vagy teljesen sminkeletlenül és - állítólag - retus nélkül láthatók.

A különleges címlapokon színésznők és szupermodellek szerepelnek, így többek között Sophie Marceau, Chiara Mastroianni és Monica Belucci, Inés de la Fressange és Eva Herzigova. A fotókat a neves divatfotós, Peter Lindbergh készítette.

www.fashionologie.com

A címlapokat elnézve megállapíthatjuk, hogy a hölgyek abszolút korrektül néznek ki, a szarkalábak, szem alatti táskák, apróbb bőrhibák vagy rakoncátlanul kunkorodó hajtincsek látványa inkább megnyugtató és emberi, mintsem hogy zavaró lenne. Bár arra nem vennénk mérget, hogy 100 százalékig úgy van, ahogy állítják, és valóban semmiféle szépítgetésen nem estek át a fotók, ugyanakkor ha át is estek, ez még az elviselhető mérték, ami nem megy a valószerűség rovására.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés