free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: szoknya magas sarkúval

Borsa         Címkék: divat, igen, magassarkú, szoknya, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Mutatós, könnyű, átmeneti. Hiába, hogy a hőmérő higanyszála egyre többször már a harminc felé közelít, vannak hűvösebb napok, amikor bizony jó hasznát vesszük a garbónak és a zakónak. A fekete-fehér mintás szoknya (kedves, szemrevaló példány) mellé alanyunk nagyon okosan csak egyszínű hozzávalókat választott, a cipellő elegáns, könnyű tavaszi darab – tárgyalni ugyanúgy megfelel, mint iskolába vagy állófogadásra. A konty-napszemüveg párost szerettük, a táskáért külön jár a piros pont. Nagyon bírtuk.Mondhatnánk azt is, valami jóféle, mediterrán csábítóval hozott össze a jó szerencsénk, és az adottságok ott is vannak, csak a maskarát kellett volna egy kicsit ízlésesebben összeválogatni. Többször írtuk már, hogy az állatminta nem a szívünk csücske, de ettől még lehetne pofás a hacuka, és mi örömmel elismernénk. Azonban azzal, hogy a mintás pólót a kidudorodó pocin sikerült egy vastag övvel átfonni, nem lett csinosabb a szerelés, és nagy kár érte, mert ilyen lobonccal és kiállással ennél sokkal vérforralóbban (és egységesebben) illenék felöltözni. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés