free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sztriptízművésznő nagymamacipőben

Borsa         Címkék: baki, cipő, ditavonteese, divat, sztriptízművésznő 9 hozzászólás

Dita Von Teese általában kifogástalanul nőies külsővel mutatkozik a nyilvánosság előtt, ám nemrégiben ő is elkövetett egy divatbakit. Pedig eddig minden stimmelt.

Dita Von Teese a világ egyik legismertebb sztriptízművésznője - szakmájához híven - rendszerint a '40-es évek stílusát idéző, kifogástalanul nőies és szexi outfitekben mutatkozik a nyilvánosság előtt, amelyhez persze hozzátartoznak a magas és még magasabb sarkú cipőköltemények is. A néhány nappal ezelőtt, Kaliforniában megrendezett Coachella zenei fesztiválon viszont ex-Mansonné bizony elkövetett egy meglehetősen méltatlan divatbakit…

Ha a 36 éves glamúrmodell külsejét fentről lefelé haladva figyeljük, jó darabig minden stimmel: tökéletesen beállított, éjfekete haj, Badgley Mischka napszemüveg, alabástromfehér bőr, vérvörös rúzs és körmök, piros-fehér mintás, ujjatlan Moschino ruha a hozzá passzoló, stílusos táskával… Aztán a  lábfejekhez érve ér bennünket az érthetetlen meglepetés: Dita mindehhez nagymamacipőt visel!

www.dailymail.co.uk

Igaz persze, hogy tőle sem várható el, hogy mindig, mindenhová überszexi, ámbár kényelmetlen lábbelikben járjon, ugyanakkor ha az ember lányának stylistok és bőséges anyagi lehetőségek állnak a rendelkezésére, akkor bizony ennél azért stílusosabban is törekedhetne a kényelemre…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés