free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

C&A bemutató Düsseldorfban: nem vegyülnek a magyar stylistok

Borsa         Címkék: bemutató, beszámoló, c&a, divat, stylist 1 hozzászólás

Múlt héten a divat német fővárosában, Düsseldorfban jártunk, ahol megnéztük mit hoz a C&A idén őszre és télre. Beszámoló a bemutatóról és Borsastylist kalandjáról.

A második nap a bemutatóé volt, a külvárosi gyárkomplexumban megtartott rendezvényre egy szavunk sem lehet, már odaérkezésünkkor kávéval és péksüteménnyel vártak minket, és ezek után azon sem lepődtünk meg, hogy a program a meghívóban feltüntetett időpontban pontosan el is kezdődött. Az első pár percben a Franziska van Almsick által tervezett női fürdőruha kollekciót nézhettük meg, amelyekre a narancsos színek és a feltűnő minták voltak a jellemzőek.


Franziska van Almsick által tervezett fürdőruhák és a Yessica Pure egyik modellje

A többszörös világ- és Európa-bajnok úszónő nemcsak fürdőruha kollekciót tervezett, hanem a C&A legújabb Yessica Pure almárkájának az arca is egyben. Ezekre a darabokra a letisztult vonalak voltak a jellemzőek, semmi felesleges díszítés vagy túlkomplikált szabásvonal. Elsősorban olyan nőknek tervezték ezeket a ruhákat, akik elsősorban időtálló darabokban gondolkodnak, és olyan cuccokat szeretnek vásárolni, amelyek több szezont is kibírnak. Ilyen a szürke élére vasalt nadrág, amely még néhány szezonnal később is abszolút vállalható lesz.


A Yessica kollekciója és még több kép a bemutatóról

A már jól ismert Yessica vonal idén már egyáltalán nem a megszokott unalmas vonalat hozta, trottyos és répaszárú nadrágokból is volt kínálat bőven, valamint úgy tűnik, de a hagyományos ballonkabátok is még mindig főszereplői lesznek az ide ősznek. És visszatérni látszanak a pufi kabátok is, bár sokkal nőiesebb fazonban, mint korábban. Abban is biztosak lehetünk, hogy a kockák még mindig maradnak egy rövid ideig, ugyanis jó néhány skótkockás darabbal találkozhattunk a bemutatók során.


Clockhouse fiataloknak

A fiataloknak tervezett Clockhouse márka is sokkal ütősebbre sikeredett, mint a korábbi kollekciók, a sokszor igencsak gyenge minőségű anyagból készült darabok minősége idénre érezhetően jobb lett. Elsősorban a kötött holmiké volt a főszerep, kardigánok és nagy galléros pulóverek és hosszú vastag sálak jellemezték a kollekciót, és élénk valamint visszafogott színekkel egyaránt találkozhattunk. Valamint régi ismerősünk, a kocka innen sem hiányozhatott, de néhány Napóleon vagy más néven orosz gombolású kabáttal is találkozhattunk.


A "jól megérdemelt" ebéd; apró cédulák és nagy zsákok a német stylistoknak

A bemutató után jött a "jól megérdemelt" ebéd, amely egy kazánházban került megrendezésre. Az igazi meglepetés ekkor ért minket, ugyanis valamilyen okból kifolyólag berendeztek egy bemutató termet, ahol a kollekció összes darabja megtalálható volt, azonban a zsibvásár nem nekünk magyaroknak szólt, hanem a német stylistoknak, akik apró cédulákkal stoppolták le a különböző nekik tetsző darabokat, amelyeket aztán nagy zsákokban – elvileg fotózásra – megkaptak. Mi pedig a többi 13 ország stylistjaival együtt szépen csendben desszertbe fojtottuk a bánatunkat. Azonban néhány "kolléga" elégedetlenkedését egyszerűen nem értettük, ugyanis hiába jött ki rosszul a ruhafoglalásos buli, azért összességében mégiscsak a tenyerükön hordoztak bennünket, ami abszolút követendő példa lehetne a többi cég számára is.

1. C&A bemutató Düsseldorfban: nem vegyülnek a magyar stylistok
2. A divatbemutatóLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés