free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zoknis szex

HT         Címkék: kapcsolat, kísérlet, pornófilm, szex, zokni 4 hozzászólás

Hímtagunk szerint egy pasinak nem ér önzésből vagy lustaságból lábszagúnak lenni, és még a hidegben is ér levenni a zoknit szexeléskor. Sőt, kötelező.

Mindannyian szoktuk nézni a lábunkat. Maximum a vakok és a lábatlanok nem ejtenek merengő pillantásokat például a lábfejükre. Akárkivel előfordulhat, hogy néhány magányos percében egyedül időzik egy szobában, leül egy székre és a lábára tekint. És meglátja rajta a zoknit. Mindenki tudja, hogy a zokni elsődleges célja a lábfej és a méretétől függően, a lábszár melegen tartása. Meg hogy a zokni igazából térden alul, bokán felül érő rövid harisnya. Meg hogy van belőle boka-, meg titok- is. Meg hogy számontarthatatlan Földünk zokni készlete. Ahány zokni annyi szín, anyag, állag és összehajtogatási technika. Meg, hogy nemcsak endékás szokás a szandál zoknival, meg hogy sokan ódzkodnak ellene, de azért manapság lehet kapni zipzáras zoknit meg lábtyűt is. Meg hogy azért lehet a zoknit szexisen viselni.

www.sandalandsoxer.co.uk, www.asos.com

Annak ellenére, hogy Gert Holstege professzor már három éve tudományosan is kimutatta, és az Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság éves konferenciáján elő is adta, hogy a csajok és a pasik élvezetét is zavarja, hogyha fázik a lábuk szex közben, ennek ellenére a közvélemény szerint egy pasinak nem ér zokniban szexelni. Az most nem számít, hogy a pornófilmekben is gyakran bukkanhatunk egy pár zokniban reszelő férfira, de mondjuk egy élelmes pornóvállalkozónak biztosan megérné megszerezni a holland professzor kísérlete során felvett képanyagot. 13 lesötétített szoba, 13 csaj és 13 pasi, intim hangulat, a feladat pedig, hogy kézzel elégítsék ki a másikat, miközben tudósok mérik és vizsgálják az agyi aktivitásukat. A képanyagot garantáltan bírnák például a handjob, a reality vagy a college pornót kedvelők, és a zoknis pornót bírók pedig oda lennének attól a résztől, amikor kiderül, hogy a zokninélküliek fele elégült csak ki, és a zoknisoknak meg a nyolcvan százaléka.

www.sockdreams.com, www.pleasantmorningbuzz.com

Egyenjogok ide, tudomány oda, és még az sem számít, hogy a pornófilmekben rendszeresen magukon hagyják a zoknit a férfiszereplők, de nem feltétlenül érzékietlen az olyan pasi, aki zokniban él nemi életet, azaz mondjuk tök meztelenre vetkőzik szexeléshez, de nem veszi le a zokniját a lábáról, mert lehet, hogy csak fázik a lába vagy zoknifétises. Ennek ellenére alap, hogy egy pasi számára kétségkívül izgatóbb látvány egy zokniba bújtatott nőnek a lába, mint egy férfié.  

Egy csaj szexelés közben egyébként azt hagy magán, amit akar. Maradhat a zokni, a szoknya, a pasi bankkártyája az ajkai között, mert egy csajnak ér úgy is nemi életet élni, hogy mondjuk a gardróbja összes ruhadarabját hordja hozzá.

www.thesun.co.uk

Az hagyján, hogy elvileg még a korai magömléses pasiknak is kifejezetten előnyös a lábfejek hűtése, és az sem árt, hogyha áll az illető és nem fekszik, és mondjuk vérkeringést serkentve, ritmikusan mozgatja a lábujjait, vagy esetleg lábbal fest vagy zongorázik szex közben. Mindegy. Alap, hogy azoknak a pasiknak, akik a mediterrán hagyomány szerint nem viselnek zoknit a lábbelijükhöz, soha nincs gondjuk a zokniban szexeléssel. Viszont kevés pasinak akad olyan szerencséje, hogy a csaja imádja a lábszagát. És mondjuk a használt zoknijaival tömje ki a melltartóját, vagy mondjuk, hogy a csaj egyenként leszopogassa a pasija lábujjait egy fárasztó munkanap után, mint a Mell és Hold című filmben. Alap, hogy egy pasi tudja, hogy mennyire fontos egy jó ágy és egy jó cipő, de azt is tudja, hogy ér ápolnia a lábait. Nem ér merő önzésből vagy lustaságból lábszagúnak lenni, és még a legnagyobb hidegben is ér levenni a zoknit szexeléskor.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés