free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 egyszerű karikagyűrű

Borsa         Címkék: ékszer, esküvő, karikagyűrű, lista, öt 3 hozzászólás

Ha minden jól megy, akkor a karikagyűrűnk hosszú évekig az állandó fix ékszerünk lesz. Ezért nem mindegy, hogy milyet választunk, mi az egyszerűekre szavazunk.

Azt senkinek sem kell bemutatnunk, hogy az aráknak milyen hajmeresztő elképzeléseik lehetnek: egy habcsók ruhát és kétszáz galambot még meg lehet bocsátani, ugyanis csak egy estére szólnak a borzalmak, de a karikagyűrű kiválasztásával már más a helyzet. Ezért összeszedtünk 5 egyszerű, de szép karikagyűrűt, ugyanis mi a túlkomplikált darabok helyett inkább ezekre szavazunk.

Köves változat - Ékszermanufaktúra

Senkit ne tévesszen meg a kő, ez nem eljegyzési gyűrű. Azonban, ha valakinek egyszerűbb fazonú a jegygyűrűje az próbálkozhat ilyen darabbal is, aki viszont egy hatalmas gyémántot kapott a leánykérőn, az jobb, ha még ennél is egyszerűbb fazont választ. Nem hivalkodó, mégis elegáns és nőies gyűrű, a vőlegények pedig jöhet a kő nélküli változat.
Hagyományos - Ékszermanufaktúra

A békebeli darabokkal sincsen az égvilágon semmi baj, már a szüleink és a nagyszüleink is hasonló fazonú gyűrűkkel fogadtak egymásnak örök hűséget, és ha valami már akkoriban bevált, akkor miért kellene rajta változtatni. Egy teljesen egyszerű gyűrű is lehet tökéletesen szép, azt pedig mindenki az ízlésének megfelelően eldöntheti, hogy fehér vagy sárga arany fazonra vágyik.
Szögletes - Ékszermanufaktúra

Ez már egy jóval modernebb változat, mint az előző, a csiszolt és a csiszolatlan arany jól megférnek egymás mellett. A szögletes forma bár szokatlan, mégis tökéletesen megfelel az alkalomra. Mivel elég vastag, akinek kicsi a keze az jobban teszi, ha nem ezzel, hanem valami vékonyabb darabbal próbálkozik.

Három az egyben - Ékszermanufaktúra

Nem egy szokványos darab ez a gyűrű, mégis az egyszerű fazonok közé tartozik. A három különböző színű arany összességében egyáltalán nem sok. Legalább annyira nőies, mint a köves fazon, ezért az ifjú férjnek jobb, ha csak a háromból egy karika díszeleg az úján. Nekünk tetszett, úgyhogy kedves tartósok itt a nagy lehetőség.

Metszett - Ékszermanufaktúra

A fazon teljesen hagyományos, az egyetlen díszítés rajta a kimart rész a középső sávban, amitől a gyűrű elegáns, tompa fényt kap. Nálunk ez a nyerő, nem túl díszes, mégsem az a szokványos darab, ráadásul a reménybeli gyémántgyűrűvel is tökéletesen megférnek egy ujjon.
Nézegess szép karikagyűrűket!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés