free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk piros kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, nem, utcánláttuk 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Sportos, könnyű, szerény cucc, de a helyén van minden. A piros-fehérre van kihegyezve az összeállítás, de olyan szépen és szolidan adagolva, hogy gondolkodás nélkül jár a dicséret. A nacit szerettük, a cipő teljesen rendben van, a piros kabát és a táska pedig szép egészet alkotnak. Úgy véljük, valahogy így kell magabiztosan és alázatosan (előnyösen) öltözni egyszerre.Picit sok lesz a menyecskehatásból, gyakorlatilag összenyomja a látványt a rengeteg piros meg mélyvörös, pláne, hogy a frizura is ebben az árnyalatban pompáz. A csatos szandit meg a feltűnő, vastag, fehér övet biztosan lecseréltük volna, a színes harisnyát pedig valamilyen más, jóval puhább színben látnánk viszont, mert vizuálisan nagyon nem segíti az öltözéket. Kis szigor és fék, ennyi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés