free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minikondommal a biztonságos szexért

Borsa         Címkék: aids, bodyshop, kampány, kondom, szex 0 hozzászólás

Egy AIDS-ellenes kampány keretében minikondomot kapnak ajándékba a Body Shop vásárlói. A tárgy üzenete: nem a méret a lényeg, hanem a biztonság.

A Music TV által életre hívott Staying Alive alapítvány a Body Shop kozmetikai céggel összefogva kampányt indított, amellyel a biztonságos szexre, az AIDS megelőzésének fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet. A kampány keretében a Body Shop limitált szériás, egzotikus ízesítésű ajakbalzsamot dobott piacra, amelyet 5 fontos áron értékesítenek, minden egyes eladott darab árából pedig 3.98 font az alapítvány számlájára vándorol. A termékhez ráadásul minden vásárló még egy aprócska, extra ajándékot is kap…

www.thebodyshop-usa.com, www.metro.co.uk

Szó szerint aprócskát. A különleges, direkt a kampány apropóján gyártatott tárgy ugyanis nem más, mint egy miniatűr - 15 milliméter hosszú és 3 milliméter széles - óvszer. A kicsiny kondommal azt akarják kommunikálni, hogy a szexben nem a méret a lényeg, hanem az, hogy legyen bármekkora is a szerszám, húzzanak rá kondomot, megakadályozandó a szexuális úton terjedő betegségek terjedését. "A világ legkisebb kondomja kicsit vicces, de erőteljes üzenetet hordoz" - jegyezte meg Toby Morgan, a Body Shop befektetésekért felelős menedzsere.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés