free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Táskadilemma

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, stylist, szakértő, tanács, táska 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist! 
Tavasz közeledtével körülnéztem, mit (miket) is szerezzek be tavaszra és nyárra. Örömmel tapasztalom a cipők sokaságát, szebbnél szebbek, színek és fazonok. Viszont nagy dilemma, hogy a táskának passzolnia kell-e minden esetben a cipőhöz. Mert minden vágyam egy szép zöld csoda-magassarkú, de félek, hogy agyonvágom egy rossz árnyalatú táskával. Vagy ugye mindenhez marad a fekete.

Köszönöm, Edina


Kedves Edina!

A cipő, az öv és a táska körüli szabályok sokat változtak az elmúlt években. Korábban az volt a főszabály - bár ez leírva csak a protokoll könyvekben volt -, hogy mindhárom kiegészítőnek színben passzolnia kell egymáshoz. Ezt viszonylag nehéz volt betartani, főleg akkor, ha az ember valami más színű kiegészítőt is szeretett volna felvenni, feketén, fehéren és barnán kívül. Bár kétség kívül még a mai napig ez a legelegánsabb megoldás, ma már még sem kell foggal körömmel ragaszkodni hozzá.

Aztán ahogy kezdtünk leszokni mindhárom azonos színű szabályról bejött egy másik, már sokkal lazább szabály, amely szerint az a legjobb, ha a cipő és az öv színe egyezik. Ezt azzal magyarázták, hogy az öv és a cipő mindig rajtunk van, a táskát viszont nem visszük mindenhova magunkkal.

Azonban az elmúlt pár évben már erről elkezdtek letenni a divatszakértők, és most már minden jöhet, a lényeg, hogy a stílusok passzoljanak egymással. Egy zöld cipő mellett tökéletesen mutathat egy mintás táska is, a lényeg, hogy stílusban és ha lehet anyagban is passzoljanak egymáshoz. A nyári táskák mellé - vászon és gyékényből, vagy más természetes anyagból készült darabok - nem igazán illenek a bőrcipők, de egy gumipapucs mellé sem szabad lakktáskát választani. Egyébként bármi jöhet, amit egymáshoz passzolónak találsz, csak vigyázz, mert a paradicsommadár még mindig nem jó irány.

Remélem tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés