free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 extrém színű rúzs az idei szezonból

Borsa         Címkék: extrém, lista, rúzs, smink, szépség 1 hozzászólás

Idén nem a halvány, sokkal inkább a harsányabb árnyalatú rúzsok a divatosak. Akiknek számít, hogy trendi színekben villogjanak, ezek közül válasszanak.

Az extrém színű körömlakkok után most jöjjenek az idei szezon harsány színű rúzsai, amelyeknek a hordásához garantáltan szükség lesz egy jó adag bátorságra, és az a helyzet, hogy egy tökéletes formájú száj sem utolsó. Összeszedtük a nyári szezon 5 legütősebb, meghökkentő színű rúzsát.

Piros - Chanel

Bár ez az árnyalat nem tartozik a nagyon extrém színek közé, mégis elég feltűnő ahhoz, hogy simán bekerülhessen a listába. A vérvörös szín, főleg ez, bikavadító árnyalat, igazi klasszikusnak számít. Amennyiben emellett a rúzs mellett döntünk, a szemet nem szabad túlhangsúlyozni, egy vékony tussal rajzolt vonal éppen elég lesz.

Bordó - Guerlain

Ez az árnyalat a kilencvenes években volt igazán nagy divat, a csokibarnával karöltve a két legkedveltebb szín volt, akkoriban kente mindenki, akinek csak a keze ügyébe akadt. Ez az erőteljes, drámai szín most újra visszatért. Azt viszont érdemes tisztázni, hogy a legjobban sötét haj és nem túl fehér bőr mellett mutat.

Sötétrózsaszín - Lancome

Barnák és szőkék egyaránt viselhetik az ajkaikon ezt az árnyalatot, felkenve pedig legalább annyira feltűnő, mint a vérvörös. Aki tutira akar menni, az a rúzs mellé beszerez egy hasonló árnyalatú körömlakkot és néhány sötétciklámen kiegészítőt. Emellé a rúzs mellé már mehet az erősebben festett szem.

Narancs - Shiseido

Rézvörös haj mellé kívánni sem lehetne jobb színt ennél a narancssárgánál, senkinek nem kell megijedni, felkenve nem ennyire vad az árnyalat. Mivel önmagában nem túl hangsúlyos, mi erősre festett, satírozott szemet gondolnánk mellé. És illik a pirosítónak is hasonló árnyalatúnak lennie.


Eperturmix - Yves Sanit Laurent

A nyolcvanas évek nagy kedvence az eperturmix színű rúzs ismét visszatért. Abban a bizonyos évtizedben szinte kötelező darab volt a sminktáskában, függetlenül attól, hogy milyen a használójának a bőr- és hajszíne. Egyszer és mindenkorra tisztázzuk, ez az árnylat szinte megköveteli a szőke hajat és a világos bőrt.
Nézegess extrém színű rúzsokat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés