free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Emlékezz a finom borokra!

Borsa         Címkék: bor, címke, emlék, találmány, tárgy 0 hozzászólás

Egy szingapúri találmány segítségével egyszerűen és stílusosan őrizhetjük meg a jól sikerült borozgatások emlékét. Sőt, még helyet is spórolhatunk vele.

Aki szeret borozni, azzal jó eséllyel előfordult már párszor, hogy például étteremben vagy egy bulin annyira ízlett neki egy-egy bor, hogy abból később szívesen vásárolt volna néhány üveggel, csak épp azon bukott meg a terv, hogy nem sikerült pontosan megjegyeznie a nedű márkáját. Nos, erre a problémára is megoldást jelent egy szingapúri találmány, a Label-a-Peel.

A Label-e-Peel egy olyan fólia, amelynek segítségével egyszerűen, kapargatás vagy áztatás nélkül eltávolíthatjuk a címkét bármilyen borosüvegről. Annyit kell csupán tennünk, hogy leválasztjuk a fóliát a védőpapírról, majd a borosüveg címkéjére nyomjuk, végül pedig azzal együtt lehúzzuk. A találmány ideális azok számára is, akik előszeretettel gyűjtögetik különleges - és kevésbé különleges - alkalmakkor elfogyasztott borok üres üvegeit, emlék gyanánt.

www-label-a-peel.com

Ezt ugyanis fel lehet váltani egy elegánsabb és helytakarékosabb megoldással: a fólia segítségével leválasztott címkék albumba gyűjtögetésével. A Label-a-Peel persze nem csupán borosüvegek címkéinek leválasztására alkalmas, hanem bármilyen papírcímkével ellátott üveges italról - tehát akár pezsgőről, sörről vagy mondjuk málnaszörpről - begyűjthetjük vele a tárgyi emléket, ha az nekünk épp valamiért fontos. A termék jelenleg Japánban a legnépszerűbb, ahol hetente nyolcvanezer darabot adnak el belőle.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés