free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk farmerben

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, nem, utcánláttuk 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Annyira nem bombasztikus, de azért került be az összeállításba, mert tudatosan megkomponált összeállításról lehet szó – nagy hangsúlyt helyezve a valóban előnyös darabokra. Ilyen például a teli talpú cipellő, ami optikailag nagyon szépen nyújtja a lábat (alanyunknak amúgy is szép, vékony lábszára van), és ilyen, hogy a fekete elemek szinte mindenhonnan visszaköszönnek, nem túlzóan, de határozottan – lásd öv, zseb, táska satöbbi. A lényeges itt a "jól hangszerelt" összegész – azt tesszük ki a kirakatba mi is.Ilyesmi csőfarmert alacsony termetűek csak nagy gonddal válasszanak, és addig-addig próbálgassák a nadrágszárat és -hosszt a cipellőhöz, amíg az ideális párok össze nem találkoznak. Különben jóval rövidebbnek tűnnek a lábaink, mi magunk meg klasszisokkal combosabbnak. Itt is elég lett volna annyi, ha a nadrágszár pár centivel hosszabb, és rá lehet húzni kicsit jobban a cipőre. További makula, hogy az aranyakkal vastagon kivert táska mellé nem a legszerencsésebb ezüst nyakláncot választani. Ennyi, és nem több.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés