free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jótékony Gettómilliomos

Borsa         Címkék: adomány, film, gettómilliomos, india, jótékonyság 0 hozzászólás

A Gettómilliomos alkotói nagy összeget adományoztak egy gyerekeket támogató, non-profit, indiai szervezetnek. Ezzel hálálják meg a Mumbai nép vendégszeretetét.

Az Oscar-díjas Gettómilliomos című film alkotói 750 000 dolláros adományt utaltak át a Plan India nevű, gyermekeket támogató non-profit szervezet számlájára. A nagy összegű adományból a szervezet programot indít Mumbai központi nyomornegyedében, amellyel közel kétezer család gyermekeinek gondozását, tiszta vízhez jutását, egészségügyi ellátását és taníttatását támogatják majd.

Az alkotás egyik szereplője, Anil Kapoor - aki a kvízmestert alakítja a Gettómilliomosban - már korábban a szervezetnek adományozta a filmért kapott tiszteletdíját. "A film inspirációt ad és utat nyit, hogy jobbá tehessük Mumbai leginkább sebezhető gyermekeinek életét" - nyilatkozta Kapoor, aki nem csupán filmsztár, de a Plan India jószolgálati nagykövete is.

www.guardian.co.uk, www.planindia.org

"Rengeteg vendégszeretetet kaptunk Mumbai népétől, ezek után az a helyes, ha a sikerből valamit visszajuttatunk a város azon részeibe, ahol a legnagyobb szükség van rá, és ahol valóságos változást hozhat a gyerekek életébe" - áll a film rendezője, Danny Boyle, a jótékonysági felajánlás kapcsán kiadott közleményében.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés