free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Leggings okítás

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, leggings, okítás, ruha 13 hozzászólás

Mivel a cicanadrágok még mindig főszereplői a divatnak, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mivel és hogyan kell hordani. Borsastylist most átveszi a leggings témát.

A leggingsek vagy más néven cicanadrágok még mindig stabilan tartják a pozíciójukat. Szép karrier az övéké, hiszen egyszerű jégeralsóból váltak edzőtermi formaruhává, majd pedig egyik napról a másikra a nadrágok legnagyobb konkurenciái lettek. Azóta pedig hordja boldog boldogtalan, függetlenül attól, hogy neki éppen mi áll jól, vagy mi van divatban, ezért most Borsastylist tart egy rövid továbbképzést leggings ügyben, mert nagyon úgy fest, hogy még néhány szezon erejéig abszolút előtérben maradnak.


Nézd meg a cicanadrágos szetteket!

Azt a legelején tisztázzuk, hogy mi a hagyományos pamutból, harisnyaanyagból vagy fényesebb elasztikus kelméből készült darabok mellett tesszük le a voksunkat, hiába vannak a boltok polcai tele csipkés és fodros darabokkal ezek egyszerűen nem mutatnak jól; egy búcsúban a körhintán még elmennek, de munkába járni már nem.

Szoknyához, ha elegáns

Estélyik és koktélruhák mellé szigorúan tilos cicanadrágot húzni, azonban akadnak olyan fazonok, amelyek mellett jól megférnek, de ehhez a leggings színét és hosszát érdemes lesz eltalálni. Amennyiben ez a fazon egy élénk színű ruha, akkor semmiképpen se kerüljön fel mellé fekete cicanadrág, ami kétség kívül a leggyakrabban beszerezhető szín. A legjobb, ha a ruha színével harmonizáló cicanadrágban gondolkodunk, pont úgy, mint a harisnya esetében, egyébként az élénk árnyalatok itt is ugyanúgy labdába rúghatnak. A visszafogottabb színű darabokhoz pedig visszafogottabb cicanadrág dukál, egy fekete-fehér ruhához a legjobb megoldás, ha nem cifrázzuk túl, és egy egyszerű fekete leggingset húzunk fel. A fehérrel jobb lesz vigyázni, mert térd alatti hosszban igencsak erősíti a lábakat.

Kék cicanadrágos szett

Ruha, fülbevaló, kalap – C&A
Cicanadrág – H&M
Szandál, táska – Pura Lopez

Fekete cicanadrágos szett

Ruha – Patrizia Pepe – Heaven Store
Cicanadrág – Zara
Szandál – Stella McCartney – Heaven Store
Táska – Yves Saint Laurent – Heaven Store
Fülbevaló, karkötő – C&AA hosszáról pedig csak annyit, hogy semmiképpen se érjen bokáig, ugyanis a bokáig érő leggingshez bármit veszünk fel, az összhatás sportos lesz. A sípcsontközépig érő darabok ugyan még elmennek, viszont az hossz megköveteli a vékony bokát és a formás lábat, ugyanis minden apró hibát mikroszkópszerűen felnagyít. Akinek rövid a lába, az mindenképpen magas sarkú cipővel kombinálja, ugyanis a leggingek - főleg ez a hossz - igazából csak méteres lábakon mutatnak jól, arról pedig már felesleges értekezni, hogy ebből a szempontból miért a tűsarkú az alacsony csajok legjobb barátja.

Amikor hosszú a cicanadrág

A bokáig érő cicanadrágok alapvetően nadrágként funkcionálnak, azzal az óriási különbséggel, hogy a nadrágokkal ellentétben itt szigorúan tilos kivillanni a fenéknek, még akkor sem, ha olyan feszes, mint Rubint "jó a fenekem" Rékának, aki előszeretettel hordja a leggingseket nadrág helyett. Arra azért mindenki figyelmét felhívnánk, hogy a fenekünk mellett minden más is előtérbe kerül, ha nem hosszú felsőrészben gondolkodunk, és lelkes Borsaolvasóknak már igazán időpocsékolás lenne észosztást tartani a bevágós nadrágokról.

Vajszínű cicanadrágos szett

Ruha – Stella McCartney – Heaven Store
Bőrdzseki – Patrizia Pepe – Heaven Store
Cicanadrág – Stradivarius
Öv – Barbara Bui – Heaven Store
Szandál – Marc Jacobs – Heaven Store
Karkötő, táska – Furla
Fülbevaló – C&A

Fehér cicanadrágos szett

Ruha, kabát, sapka – New Yorker
Cicanadrág – Stradivarius
Gyűrű – C&A
Táska, cipő – FurlaTehát, ha hosszú, akkor hordhatjuk tűsarkúval és lapos cipőkkel egyaránt, a szett többi alkotó eleme határozza meg, hogy mivel mutat a legjobban, de a felsőrész mindenképpen takarja a feneket. A hosszú fazonoknál az anyagában mintás darabok is szóba jöhetnek, itt nem a nagypöttyös vagy csíkos cicanadrágokra gondolunk, ugyanis azok, csak formás lábakon mutatnak jól, de egy nyomott kígyóbőrmintás leggings elég vagányul tud fest, főleg akkor, ha stílusában hasonló darabokkal kombináljuk. Egy ilyen bőrhatású nadrág mellé szinte kötelező vagy egy bőrkabát, vagy pedig egy hagyományos farmerdzseki.

A hosszú darabok harisnya gyanánt is elmennek, és megvan az a jó tulajdonságuk, hogy még világos színekben sem vastagítják a lábat előnytelenül terebélyesre, sőt ha már valaki ragaszkodik a halvány árnyalatokhoz, akkor inkább gondolkodjon leggingsben, mint 50 denes harisnyában.

Nadrág mellé

A leggingseket alapvetően nem ajánljuk nadrág mellé, csak nagyon ritkán mutat jól együtt a kettő. Szűk nadrágok mellé eleve nem, de ha már mindenképpen ezzel akarjuk hordani, akkor bővebb szabású vagy kifejezetten trottyos darabokban gondolkodjunk.

Rózsaszín cicanadrágos szett

Nadrág, cicanadrág, póló – New Yorker
Zakó – Jackpot and Cottonfield
Karkötő – Furla
Cipő – NikeSzolgálhatunk egy jó hírrel is a nadrágosoknak, ugyanis, ha ezzel veszitek fel a cicanadrágot, akkor jóval bátrabban lehet bánni a színekkel. Cipő gyanánt viszont szigorúan a lapos, sportos darabok jöhetnek szóba.

A fotók a Kopaszi gáton készültek, köszönjük a segítséget.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés