free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tortakölcsönző

Borsa         Címkék: amerika, esküvő, kölcsönző, takarékosság, torta 0 hozzászólás

Amerikában a ruhán kívül már esküvői tortát is lehet kölcsönözni. A tortavágásról azért így sem kell lemondaniuk a pároknak, a műtorta ugyanis cseles találmány.

A ruha és a limuzin mellett akár már az esküvői tortát is kölcsönözhetik a spórolni kívánó párok - legalábbis Amerikában. A tengerentúlon számos tortakölcsönzésre szakosodott cég működik, méghozzá sikerrel. Akkor is, ha szerintünk ez furcsa. A szolgáltatás lényege, hogy az adott cégtől 100-150 dollárért kölcsönözhető a kiválasztott, szemet gyönyörködtető, műanyagból készült - ám ránézésre teljesen hitelesen ehetőnek látszó -, több emeletes torta. Ez a műtorta az esküvői vacsorán elsősorban látványos dekorációs elemként funkcionál.

www.savvysugar.com, http://i.ehow.com

A friss házasoknak nem kell azonban lemondaniuk a tortavágás ilyen alkalmakkor szokásos szertartásáról sem: a műtorta egyik emeletén, egy ügyes kis polcocskán ugyanis két szelet valódi - és természetesen a tortához passzoló - süteményt helyeznek el, amelyet a pár meg tud vágni. Ezt követően a műtortát kiviszik a konyhába, a vendégeknek pedig ezután olcsó, egyszerű szeletes tortát szolgálnak fel tányéron. Ezzel az egésszel körülbelül fele összegből úszható meg a tortaköltség.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés