free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feltűnő harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, nem, utcánláttuk 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Van valami kifejezetten pikáns ebben a méregzöld színű harisnyában, főleg attól, hogy sehonnan máshonnan nem kacsint vissza az öltözékről ugyanez. Fekete-fehér keretet kapott a feltűnő darab, de annyira elegáns és szemrevaló az összegész, hogy nem is hiányzik a szemnek máshonnan is a zöld árnyalat – magas sarkút kapni hozzá pedig nagyon bölcs döntés volt. Szép, és nagyon eredeti – örült a szívünk - de egy hasonló, zöld sál elfért volna az összeállításban.
Ördögi öltözék, legalábbis valami ilyesmi lehetett az otthoni koncepció – csak nem sikerült érvényesíteni a több kevesebb alapelvét. Hiába a vadító, piros-feketében ázó ruha, ha elveszik a köréje emelt pompában. Teljességgel felesleges a mintás harisnya ehhez a cipőhöz és ruhához, a csatos-díszes kistáska nemkülönben. Nagyon sok ez, az elemek összenyomják és kioltják egymást, feleennyi puccal sokkal beljebb lettünk volna. Egy kis fék és finomság, mindössze ennyi kellene.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés