free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna a legkeményebben dolgozó anya

Borsa         Címkék: angelinajolie, hollywood, lista, madonna, munka 0 hozzászólás

A Forbes magazin összeállította Hollywood legkeményebben dolgozó - pontosabban a legtöbbet kereső - anyukáinak listáját. Angelina Jolie nem került az első ötbe.

A Forbes magazin által közölt legújabb lista szerint Madonna Hollywood legkeményebben dolgozó anyukája, legalábbis a bevételeit tekintve. A háromgyermekes popikon 2008-ban ugyanis megközelítőleg 110 millió dollárt keresett. "Hihetetlen éve volt 2008-ban" - jegyezte meg Lauren Streib, a lista egyik összeállítója. "Minden zenész közül az ő turnéja volt a legsikeresebb. A világon mindenütt teltházzal ment. Így nem meglepő a magyarázat, hogy mennyire sikeres éve volt" - tette hozzá.

A lista második helyén álló Reese Witherspoon a magazin szerint kb. 24 millió dollárt kasszírozott tavaly, míg Gwyneth Palthrow 20 millió dollárt, ami a harmadik helyre volt elegendő. Streib elárulta, hogy ezek az összegek természetesen becsült értékek, amelyekbe beleszámolták a sztárok filmekért, illetve albumokért, fellépésekért járó tiszteletdíjait, a reklámszerződésekből származó bevételeket valamint a nekik járó jogdíjakat is.

www.parameter.sk

A lista negyedik helyén egyébként a filmvászonra tavaly visszatért Julia Roberts került, míg az ötödik Sarah Jessica Parker lett. Hollywood hatgyermekes díszmamája, Angelina Jolie ezúttal kimaradt a top 5-ből, ő ugyanis tavaly "mindössze" 14 millió dollárt keresett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés