free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 különböző fazonú fürdőruhabugyi

Borsa         Címkék: bugyi, divat, fürdőruha, lista, nyár 5 hozzászólás

A megfelelő fürdőruhabugyi legalább annyira nehéz kérdés, mint az előnyös felső kiválasztása. Segítségképpen összegyűjtöttünk 5 különböző fazonú darabot.

Kezdetnek nem rossz, ha megtaláljuk a mellünk méretéhez és formájához leginkább passzoló fürdőruha felsőrészt. A bugyik viszont legalább annyira fontos szerepet játszanak, ezért összeszedtünk 5 különböző típusú fürdőruha alsót, a sportostól a csajosig.

Fél tanga - Calzedonia

Ha tanga, akkor csak ilyen fazon jöhet szóba, ami ennél többet láttat a farpofákból, az már inkább közönséges, mint csinos. Aki emellett a bugyi mellett dönt, annál alapkövetelmény, hogy tökéletes feneke legyen, sehol sem lehet narancsbőr, a megereszkedett popókról már nem is beszélve, nincs mit szépíteni ide fokhagymapopsi kell.

Visszahajtható - Calzedonia

Bár elsőre talán azt gondolnánk, hogy hatalmas kofferfeneket csinál ez a fazon, de felvéve kellemes meglepetést okoz. A nem túl szűkre szabott visszahajtás sehol sem vág be, ez pedig azoknak jó hír, akiknek van egy kevés úszógumijuk. A visszahajtható pánt vastagságát a fenekünk formájához és méretéhez tudjuk igazítani, jó kis találmány.
Sortos - Calzedonia

Örökmozgó strandolóknak találták ki ezt a fazont, ugyanis bármilyen vízi és vízparti sportnál garantáltan kényelmes lesz. Azonban mi még ennél is jobban szerettük benne, hogy elég sokat takar a fenékből ahhoz, hogy bármilyen popsimérethez vagy formához passzoljon. A biztonság kedvéért azonban nem árt alá egy hagyományos fürdőruhabugyi sem.

Fodros virágos - New Yorker

Ha valakinek lapos és kicsi a feneke, akkor ez a darab lesz az ideális megoldás, a fodrok ugyanis garantálják a kereknek tűnő popsit. Az aszimmetrikus fazon elsőre talán szokatlan, és elég feltűnő, de csak szokás kérdése az egész. Nyugodt szívvel csak M-es méretig ajánljuk, és körte lányoknak szigorúan tiltólistás ez a darab.

Csíkos megkötős - Women Secret

A megkötős bugyik azért számítanak jó megoldásnak, mert ezzel a típussal elkerülhetjük azt, hogy az úszógumink ráfittyenjen a fürdőruha alsó részére. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ha nagyon lazán hagyjuk a pántot, egy óvatlan pillanatban simán lecsúszhat rólunk. Kis fenékre vékony, nagyobbra pedig vastagabb pántos fazont válasszunk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés