free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 különböző fazonú fürdőruhabugyi

Borsa         Címkék: bugyi, divat, fürdőruha, lista, nyár 5 hozzászólás

A megfelelő fürdőruhabugyi legalább annyira nehéz kérdés, mint az előnyös felső kiválasztása. Segítségképpen összegyűjtöttünk 5 különböző fazonú darabot.

Kezdetnek nem rossz, ha megtaláljuk a mellünk méretéhez és formájához leginkább passzoló fürdőruha felsőrészt. A bugyik viszont legalább annyira fontos szerepet játszanak, ezért összeszedtünk 5 különböző típusú fürdőruha alsót, a sportostól a csajosig.

Fél tanga - Calzedonia

Ha tanga, akkor csak ilyen fazon jöhet szóba, ami ennél többet láttat a farpofákból, az már inkább közönséges, mint csinos. Aki emellett a bugyi mellett dönt, annál alapkövetelmény, hogy tökéletes feneke legyen, sehol sem lehet narancsbőr, a megereszkedett popókról már nem is beszélve, nincs mit szépíteni ide fokhagymapopsi kell.

Visszahajtható - Calzedonia

Bár elsőre talán azt gondolnánk, hogy hatalmas kofferfeneket csinál ez a fazon, de felvéve kellemes meglepetést okoz. A nem túl szűkre szabott visszahajtás sehol sem vág be, ez pedig azoknak jó hír, akiknek van egy kevés úszógumijuk. A visszahajtható pánt vastagságát a fenekünk formájához és méretéhez tudjuk igazítani, jó kis találmány.
Sortos - Calzedonia

Örökmozgó strandolóknak találták ki ezt a fazont, ugyanis bármilyen vízi és vízparti sportnál garantáltan kényelmes lesz. Azonban mi még ennél is jobban szerettük benne, hogy elég sokat takar a fenékből ahhoz, hogy bármilyen popsimérethez vagy formához passzoljon. A biztonság kedvéért azonban nem árt alá egy hagyományos fürdőruhabugyi sem.

Fodros virágos - New Yorker

Ha valakinek lapos és kicsi a feneke, akkor ez a darab lesz az ideális megoldás, a fodrok ugyanis garantálják a kereknek tűnő popsit. Az aszimmetrikus fazon elsőre talán szokatlan, és elég feltűnő, de csak szokás kérdése az egész. Nyugodt szívvel csak M-es méretig ajánljuk, és körte lányoknak szigorúan tiltólistás ez a darab.

Csíkos megkötős - Women Secret

A megkötős bugyik azért számítanak jó megoldásnak, mert ezzel a típussal elkerülhetjük azt, hogy az úszógumink ráfittyenjen a fürdőruha alsó részére. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ha nagyon lazán hagyjuk a pántot, egy óvatlan pillanatban simán lecsúszhat rólunk. Kis fenékre vékony, nagyobbra pedig vastagabb pántos fazont válasszunk.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés