free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hímtagunk farmerben és zakóban utazik

HT         Címkék: andywarhol, divat, farmer, uniszex, zakó 3 hozzászólás

Hímtagunk a farmer-zakó párosításának szenteli posztját, amiben olyan hírességek is szerepelnek, mint Katie Holmes és Andy Warhol. Hímtag divatban erősít.

Mindenki nagy örömére olyan világban élünk, amikor senkit nem zavar, ha egy csaj feltűrt szárú pasifarmerben flangál az utcán. A rendes trendkövetők tudják, hogy egy csajnak minimum körömcipővel kell hordania a pasifarmert, a többi kiegészítő pedig szabadon választott. A pasifarmer egyébként igazságos ruhadarab, mert egy jó női segg jó női segg marad benne, és egy rossz női fenéken sem segít, sőt álcázásra is alkalmas, például facér csajok hordhatják afféle ismerkedésgátló ruhadarabként.

http://chicinparis.wordpress.com

A farmer kezdetekkor általában pasiviselet volt, a férfiak hordták, mert ők dolgoztak a gyárakban, az erdőkön, a földeken ésatöbbi, a nők meg háztartásbeliek voltak, és úgy általában a nadrág, mint ruhadarab hiányzott a ruhatárukból. Viszont elmúltak már azok az idők is, amikor egy pasi, ha farmert húzott, akkor csajozási szempontból úgy érezhette magát, mintha sportkocsiban ülne. Meg hogy egy farmer testhez illeszkedő szabása, erős varrásai, vasalt él nélküli szárai a lázadást és a szabadságot jelképezték.

Nem számít újdonságnak, hogy a csajok pasigöncökben járnak. Elég csak a közismert moziközhelyre gondolni, amikor egy csaj férfiingben reggelit készít a konyhában, miközben a pasija még csak ébredezik. Sőt, idén még a haute couture-ben is szép számmal akadnak nőkre szabott pasiruhák.

http://poliopoliopolio.blogspot.com, www.fashionising.com

Alap, hogy a szórakoztatóipar és a világhíres filmsztárok nagy hatással vannak öltözködési szokásinkra, de az most nem lényeges, hogy valóban Katie Holmesnak, aki tavaly befiúsodott, köszönhetjük-e, hogy egy ideje újra menő a csajok körében feltűrt szárú pasifarmert hordani, vagy a farmergyáriparosok szimpla marketingakciójának. És az sem lényeges, hogy a farmergyárak a válságra való tekintettel dolgozzák-e fel újra a használt férfigatyákat, vagy direkt viseletes terméket állítanak elő, mert trend a csajok körében a feltűrt szárú pasifarmer.

Manapság a farmer, hiába női szabás meg férfiméret, uniszex ruhadarab. Pedig az uniszex öltözködés még annál is rosszabb, mint amikor egy leszbikus csaj férfinak öltözik. Mindegy.

Ahhoz, hogy egy stabil kapcsolatban egy csaj a pasija farmerját hordhassa nem árt, ha nagyjából egyformák a méretek, de minimum a magasságuk meg kell egyezzen, mert azért mégiscsak mókásan mutatna mondjuk Pécsi Ildikó Bodrogi Gyula nadrágjában. Mondjuk nem kötelező egymás gönceiben járni, de azért egy csajnak ér megkérdezni a reggeli öltözködéskor, hogy hordhatja-e a pasija farmerjét, mert lehet, hogy a pasija is azt szeretné felvenni.

http://damiandaily.wordpress.com, www.goldcoast.com.au

Manapság bárkinek ér farmerhez például zakót hordani, viszont nem árt tudni, hogy  popművészeti hagyományokat követ az az illető, aki fiatalosan elegánsnak öltözik, ahogyan például .Andy Warhol. Az most nem fontos, hogy valóban Warhol húzott-e először magára farmert zakóhoz, mert a legalább negyven éve formabontónak számító viselet manapság igen elterjedt például a pasi televíziós műsorvezetők vagy férfi politikusok körében is. Az sem érdekes, hogy Warhol meleg volt, mert manapság is magánügy a nemi beállítottság, és nem kötelező a homoszexualitásukat titokban tartani kívánó közszereplők leleplezése. Minden esetre alap, hogy Warhol poposította a viseletet, és az is, hogy nem minden pasi meleg, aki farmer-ing-zakó kűrruhában jelenik meg egy nyilvános helyen, mint ahogy nem minden csajnak van pasija vagy leszbikus, aki feltűrt szárú pasifarmert hord.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés