free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Túlsúlyos táncverseny és fogyishow indul

Borsa         Címkék: fogyókúra, reality, táncverseny, tévé, valóságshow 0 hozzászólás

Meglepő valóságshow indul egy amerikai tévécsatornán júniusban: a fogyishow kombinálva a tévés táncversennyel. A producer szerint mindenki jól fog szórakozni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a már túl rég óta tartó valóságshow-láz nem akar csillapodni, sőt, újabb és újabb realityk látnak napvilágot. Csak épp már annyiféle változat volt, hogy a szakemberek nem tudnak teljesen újat kitalálni, így inkább a műfaj sikeres formátumait keresztezik egymással. Amerikában a következő ilyen próbálkozásként a "Dancing With The Stars" - ennek megfelelője nálunk a Szombat esti láz - valamint a "The Biggest Loser" - nálunk A Nagy Fogyás - című műsorok hibridjét indítják el júniusban.A "Dance Your Ass Off" című showban túlsúlyos versenyzők mérik majd össze tánctudásukat különféle táncstílusokban, valamint megmérkőznek abban is, hogy a táncversenyre készülve melyikük adja le a legtöbb kilót. A fődíj 100 000 dollár. A műsor producere, Sally Ann Salsano a sajtónak nyilatkozva elmondta, reméli, hogy a tizenkét héten át tartó műsor megmutatja majd az Amerikaiaknak, hogy a fogyókúra nem feltétlenül egy tortúra. "Nagyon jól szórakoznak és közben leadnak a súlyfeleslegükből" - jegyezte meg  producer.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés