free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Úszógumi és fürdőruhaszezon

Borsa         Címkék: divat, fürdőruha, nyár, stylist, tanács 15 hozzászólás

Borsastylist a héten fürdőruha-szakértőnek állt. A cél az, hogy mindenkinek segítsen megtalálni a megfelelő fazont, mell- és pocakmérettől függetlenül.

Lassan beköszönt a fürdőruhaszezon, aminek teljes szívből csak azok tudnak örülni, akik lelkiismeretesen végigsportolták a telet és nem engedték meg maguknak azt a luxust, hogy pocakot eresszenek és úszógumit növesszenek. Mindenki másnak igazi rémálom, legalábbis az első pár hét, ameddig vissza nem nyerik a formájukat, mert nem elég, hogy a szőrtelenítéssel és a narancsbőrrel is meg kell küzdeni, de a nem lehet figyelmen kívül hagyni, az esetleges nagy vagy kicsi mellett és a nem kívánatos pocakot sem. Borsastylist ezért ezt a hetet a fürdőruhaszezonnak szenteli, átrágjuk magunkat, hogy mit tehet az, akinek kicsi és az akinek nagy a melle, és arról sem feledkezünk meg akinek a téli felesleg a hastájékra költözött.

Megoldások kis mellre

Nem árulunk el titkot, hogy a lapos mellkason csak a szivacsbetét segíthet kellő hatékonysággal. Aki csalni szeretne, mert valamiért nem bírja elfogadni a kisebb mellett, bármilyen betéttel ellátott felsőrésszel próbálkozhat, ha nem kényelmetlen az neki. A legújabb, legtrendibb fürdőruhákban már - a melltartókhoz hasonlóan - egy kis zseb is található, ahova bekerülhet egy speciális szilikonbetét is, ami legalább egy méretet dob a mellünkön. Kétség kívül ez a lehető leghatékonyabb megoldás, azonban csak akkor válik be, ha nem a parton frizbizős, medencébe ugrálós nyaralók közé tartozol, ugyanis hiába tűnik bombabiztosnak a gondosan elhelyezett szilikonbetét, egy óvatlan pillanatban simán a homokban landolhat a dekoltázstuning.A másik lehetőség a Baywatchból ismert háromszögmelltartó, de senki ne a Pamela Anderson által viselt falatnyi darabra gondoljon, ugyanis az csak szilikonmellen áll jól, kis mellű csajoknak jöhet a háromszög felsőrész de kizárólag akkor, ha szivacsbetéttel van megvastagítva. (Szerintünk ez a kis erősítés a fentiekkel ellentétben még simán bevállalható.) Kis mellre a pánt nélküli felsőrész is alkalmazható, hiszen ebben az esetben nincs sok tartani való...

Lehetőségek nagy mellre

Ha valakinek nagy a melle, és áll, mint a cövek, akkor egyrészt kezdjen el szépen lassan örülni magának, másrészt válasszon hagyományos, szigorúan betét nélküli háromszög melltartót. Azonban, ha a gravitáció miatt már elkezdtek megereszkedni a mellek, akkor csak a merevítős megoldások jöhetnek szóba, ezek ugyanúgy néznek ki, mint egy hagyományos melltartó, csak az anyaga más. Az is fontos, hogy a melltartó pántja kellően erős és vastag legyen, ugyanis egy vékony megkötő nem sokat segít a helyzeten.Ha nagy mellre keresünk fürdőruhát, akkor az a legfontosabb, hogy megfelelően tartsa a kebleket, ez nemcsak esztétikai, de kényelmi szempontból is fontos. Mivel a fürdőruhafelső még a nagyobb mellek tekintetében is apró ruhadarabnak számít, bármi szóba jöhet, a  minták nem nehezítik meg a döntést.

Pocakra és úszógumira

Bár erre a két problémára kétség kívül a torna a legjobb megoldás, azonban ha hirtelen kell orvosolni a dolgot, akkor csak a fürdőruhafazonokkal lehet trükközni. Akin a téli felesleg még megmaradt, az válasszon egyrészes, vagy hosszított felsőrészes fürdőruhát. Az egyrészes darabok közül mindenképpen a hagyományos fazonok jöhetnek csak szóba, az itt-ott kivágott aszimmetrikus darabok a látszat ellenére megkövetelik a tökéletes alkatot. Az is fontos szempont, hogy kellően vastag anyagból készüljön a fürdőruha, ugyanis a vékony, nyúlós anyagok nem sokat segítenek a helyzeten.A másik megoldás viszonylag új keletű, mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hosszított felsőrészes fürdőruhák, ezeket nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bugyit és egy melltartórésszel ellátott trikót. Ez ugyan nem annyira hatékony, mint egy egyrészes fürdőruha, de a kisebb pocakot eltakarhatja. A minták tekintetében arra kell figyelni, hogy a keresztirányú csíkozás a hatalmas virágok nem számítanak előnyösnek.

A minőségről

A legtöbben minden szezonban veszünk egy újabb fürdőruhát, ezért felesleges megvenni a legdrágább darabot, ugyanis a nap és a sós víz ugyanúgy kifejti a hatását a méregdrága fazonokra is. Próbáljunk a közép árkategóriájú fürdőruhák között válogatni, és mindig nézzük meg, hogy elég jó minőségű anyagból készült-e az adott darab. Ha túl vékony a kelme, vagy nem tűnik elég rugalmasnak, akkor jobb lesz otthagyni, de akkor sem szabad megvenni, ha a rajta található kapcsok első ránézésre nem tűnnek elég masszívnak.Akkor tudjuk a legtovább megőrizni a fürdőruha minőségét, ha a gépi mosás helyett inkább kézzel öblítjük át, ugyanis a gumis anyagok nincsenek nagy barátságban a mosógépekkel. Valamint az sem árt, ha a programból kihagyjuk a köztudottan fürdőruhagyilkos csúszdázást.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés