free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk toprongyosan

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, tornacipő, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hanyag cuccnak tűnik első blikkre, de ha jobban szemügyre vesszük, tökéletesen megkomponált összeállításhoz van szerencsénk. A kékek-lilák és a sárgák nagyon szépen vannak elrendezve, elég a tornacipő meg a táska kettősére vetni egy pillantást, vagy ott van az egy szem karkötő is, szóval jó ízlésből, műgondból jelesre vizsgázott alanyunk, minket meggyőzött. Amint látni, a kis feketén túl is van igényesen megválogatott öltözék, a farmer-tornacipő dominálta külsőben is vannak óriási ziccerek.A Szigeten hajnali háromkor nem esnénk hanyatt egy ilyen válogatástól, de fényes nappal azért bántja a szemet. Nem tudjuk, hogy a szoknya vagy a letaposott lábbeli árt-e többet, mert azért látni, hogy a kékekre lenne itt kihegyezve az öltözék, és nem is kellett volna olyan sok hozzá, hogy ne menjünk át fullasztó és aránytalan bazáriságba. Tegyük le azt a táskát, gondoljuk újra a lábbelit, keressünk megfelelőbb kiegészítőket, és jóval beljebb leszünk. Ilyen szép vörös frizura mellé ne vétsünk ekkorákat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés