free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művészi Chanel No.5

Borsa         Címkék: chanel, dizájn, kiállítás, művészet, parfüm 0 hozzászólás

Egy kuvaiti milliárdos felkérésére 25 tervező alkothatott valami művészit a Chanel No.5 parfümös üveg felhasználásával. A művek 300-500 dollár között keltek el.

Sheikh Majed Al-Sabah, kuvaiti milliárdos huszonöt - túlnyomórészt holland és angol - művészt, illetve tervezőt kért fel, hogy készítsenek kortárs művészeti alkotásokat a klasszikus Chanel No.5 parfüm üvegének felhasználásával. Arra vonatkozólag, hogy az alkotó mit kezd az üveggel illetve, hogy egy darabot vagy többet használ-e fel a műhöz, nem volt megkötés. A lényeg az volt, hogy a munka kifejezze, mit jelent az ikonikus parfüm 2009-ben, az alkotó személyiségének tükrében.

http://visualtherapyonline.com

Az elkészült alkotásokat április közepén a milliárdos vadonatúj galériájában, a Al Sabah Art & Design-ban állították ki. A műveket meg is lehetett vásárolni és bizony nagyon kapósnak bizonyultak, hiszen a legtöbb már a kiállítás megnyitását követő néhány órában elkelt. Az új tulajdonosok jellemzően 300 és 500 dollár közötti összegeket fizettek a művekért, ami voltaképpen nem is tűnik túl magas árnak ahhoz képest, hogy egy sima, 100 ml-es üveg Chanel No.5 parfümhöz - forgalmazótól függően - 150-200 dollár körüli áron lehet hozzájutni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés