free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legmenőbb szuperhős

Borsa         Címkék: karakter, lista, menő, öt, szuperhős 0 hozzászólás

A szuperhősök élete sem fenékig tejfel, néha mégis szívesen belebújnánk a bőrükbe, persze nem akárkiébe. Listánkban összeszedtük az öt legmenőbb figurát.

A szuperhősök alapattribútumai között szerepelnek az ember feletti képességek, vagy legalábbis az ezeket előidézni képes technikai szuperkütyük. Így a szóban forgó alakok olyasmikre képesek, amire egy hétköznapi halandó aligha. Mivel mindannyian őrzünk magunkban minimális infantilizmust, a legtöbbünkben a gyermekkor kinőttével is ott motoszkál a vágy, hogy felvehessük velük a versenyt. Összeszedtünk öt szuperhőst, akik szerintünk a legmenőbbek.

www.smh.com.auBatman

Batman alap, de nem igazi szuperhős, egy egyszerű, hétköznapi milliárdos csupán. És bár ez a tulajdonsága is nagyon vonzó, mégis mérhetetlen empatikus hajlamai és intelligenciája miatt kerülhetett be a listánkba. Bruce Wayne egyedül küzdötte fel magát a mesés vagyonig, a denevérszimpatizáns kuckóig, meg a habszivacsruhán át is kidudorodó hasizmokig, szóval mindenképpen példakép, és ehhez neki nem kellett se lézerszem, se lökhajtású ülep, se kozmikus erőktől dagadó identitás.


http://hu.wikipedia.orgDoktor Strange

Kevéssé ismert karakter, de nagyon is impozáns tulajdonságok birtokosa, így mindenképpen a listában a helye. Kezdjük azzal, hogy ő az egyik legfőbb varázsló és világvédelmező, különc figura, de a neve ugye mindent elárul. Elképesztő intelligenciával rendelkezik, világhírű idegsebész(!), mágia- és kozmikus energia-guru, ezek segítségével pedig szinte bármire képes. 1963-ban debütált a Strange Tales 110. számában Stan Lee író és Steve Ditko jóvoltából.


Macskanő

A Macskanő nem az a tipikus szuperhős, sőt első körben Batman ellenségei között bukkanhatunk rá, de ő igazából senkinek sem szövetségese, jellegzetes öntörvényű macskaalkat. Eredeti neve Selina Kyle, de egy csúnya baleset következtében átvedlett cicaruhás amazonná, és azon túl, hogy minden férfi fejét eltekeri, igazán jó kapcsolatot ápol a macskákkal is. Szuperképessége mondjuk nem sok van, de atletikus termetét szinte már emberfeletti ügyességgel képes a dögös latexcuccba gyömöszölni.


www.ew.comSuperman

Az original szuperhős-karakter egyértelműen Clark Kent aka Superman. Nemcsak repülni tud, de hihetetlenül gyors és erős is. Továbbá sebezhetetlen – kivéve kryptonit közelében -, átlát a falon, és kilométerekről is képes hallgatózni – ez különösen szimpatikus tulajdonsága. Bár a hétköznapi életben kissé esetlen, ezek a remek adottságai mindenképpen irigylésre méltóvá teszik. Atyja Jerry Siegler 1932-ben alkotta meg, rá 5 évre debütált az Action Comics első számában, nem sokkal később pedig már egyértelműen ő volt a legmenőbb fazon a képregények világában.


www.zimbio.comWonder Woman

Az igazi feminista szupergirl. Ha női hősre vágyunk, és nem riaszt vissza a lenge és röhejes hacuka, akkor Wonder Woman - vagyis Csodanő - a mi "emberünk". A hölgy az Igazságliga szuperhős-csoportosulás tagja – többek között Superman, Batman, Flash, Green Lantern, Hawkgirl, és Martian Manhunter mellett -, eredetileg Themysciráról származó harcos amazon-hercegnő. Már így is nagyon szimpatikus a figura, de ha még azt is hozzátesszük, hogy övé az igazság lasszója, amivel egy szempillantás alatt le tudja teperni a pasikat, hát… csak nagyokat sóhajtunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés