free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: pólóruha

Borsa         Címkék: cicanadrág, cucckereső, divat, nyolcvanasévek, pólóruha 1 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten pólóruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Amennyiben a nyolcvanas évek stílusát idéző trendet szeretnénk követni, akkor mindenképpen be kell emelnünk a ruhatárunkba egy vagy több, a cicanadrágokhoz igen autentikus módon passzoló pólóruhát is. Aki ezt a ruhadarabot mostanában szeretné beszerezni, annak rendkívül egyszerű dolga lesz, ugyanis a boltokban gyakorlatilag roskadoznak az állványok a legkülönfélébb színű és fazonú pólóruháktól. A mai Cucckeresőben ebből a kifejezetten bőséges kínálatból mutatunk pár szimpatikus darabot.

Kezdjük a legegyszerűbb, alap fazonnal. Ez a laza, se nem bő, se nem szűk szabású, fuksziaszínű modell azoknak lesz barátja, akik inkább csak úgy óvatosan csatlakoznának a nyolcvanas évek irányzathoz. Mivel elég hosszú, így cicanadrág nélkül is fel lehet venni, de ezt inkább csak a formás lábakkal - és megfelelő elszántsággal - rendelkezők vállalják be, a többiek válasszanak hozzá cicanadrágot! (Ezzel kapcsolatban részletes okítás egy pár nappal ezelőtti cikkünkben olvasható.) Annak érdekében viszont, hogy az öltözék ne legyen unalmas, ehhez a pólóruhához karakteres kiegészítőket ajánlunk, például hosszú nyakláncot, fülbevalót, méretesebb karkötőket.Következő választottunk ez a "merész is és nem is" kategóriába sorolható pólóruha, amely szabását tekintve ugyan szintén egyszerű, a mellrész megoldása viszont egyedivé teszi, kisebb mellmérettel rendelkező csajok számára ráadásul különösen előnyös. A modell hossza viszont - átlagos testmagasság esetén - éppen csak a feneket takarja, ezért ehhez mindenképp húzzatok cicanadrágot! Mivel a rojtok már kellően látványosak, ezért kiegészítő gyanánt legfeljebb semlegesebb, színben passzoló fülbevalót és karkötőt vegyetek fel hozzá!
Márkák, árak:
Fuksziaszínű - H&M: 3990 forint
Kék - Bershka: 3990 forint

Akik nem zárkóznak el a feltűnőbb, játékosabb ruhadaraboktól, azok bátran válasszanak a képen láthatókhoz hasonló, világos színű, virágmintával vagy akár rajzfigurával díszített pólóruhát! Ezek a darabok persze a laza, szabadidős vonalhoz sorolhatók, így ennek megfelelően kell megválasztani az öltözék többi elemét. Alulra leginkább világos színű, szűk szárú farmert vagy cicanadrágot érdemes hozzájuk felvenni, lapos vászoncipővel, balerinával vagy sportosabb szandállal.Ékszerek és kiegészítők tekintetében pedig szintén válasszunk vidám, nyárias, de nem túl hivalkodó darabokat! Aki az ilyen jellegű pólóruhákat túlságosan alvóspóló jellegűnek érzi, az ezt a hatást ellensúlyozandó, csatoljon fel hozzájuk övet - alkattól függően - a derék vagy a csípő vonalában.
Márkák, árak:
Fehér - Stradivarius: 3990 forint
Halványzöld - Zara: 4590 forint

Azok, akik évszaktól függetlenül ragaszkodnak a fekete színhez, szintén örülhetnek, hiszen most a fekete pólóruha is menő. Bár tiszta fekete változatokat is kapni, mi azonban inkább azokra a modellekre szavazunk, amelyeket valamilyen nagyméretű minta díszít, ezek ugyanis kevésbé komorak és egyhangúak. Alulra válasszunk hozzájuk fekete, vagy a minta színéhez alkalmazkodó - a  fotókon szereplő modellek esetében például szürke - cicanadrágot!A kiegészítőket érdemes szintén a minta színárnyalatához igazítani. Azt pedig, hogy az öltözék végül a sportosabb vagy a dögösebb irányba billen-e el, végső soron az dönti el, hogy milyen lábbelit veszünk fel hozzá: a vászoncipőtől a magas sarkú platformszandálig ízlés szerint válogathatunk.
Márkák, árak:
Pillangós - New Yorker: 4290 forint
Filmkockás - Stradivarius: 3990 forint

Mai utolsó két választottunk a pólóruha és a sima, pamut miniruha közötti átmenetet képviseli. Az ilyen szabású darabokat megfelelő hőmérséklet esetén, illetve csinos lábak birtokában egész nyugodtan hordhatjátok magukban, de természetesen mennek hozzájuk a leggingsek és cicanadrágok is. Ha a modell a képen láthatóhoz hasonlóan színes, akkor a cicanadrág lehetőleg legyen szintén az!Persze hiába ruha, azért az ilyen jellegű cuccok messze vannak az elegánstól, épp ezért ennek megfelelően kell őket viselni. Kiegészítők terén ez esetben a vidám, de nem túl harsány darabok a nyerők, lábbeli tekintetében pedig a balerinák, illetve az egyszerűbb szandálok.
Márkák, árak:
Rózsaszín - Zara: 4990 forint
Lila - Zara: 5990 forint LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés