free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kim Kardashian büszke a narancsbőrére

Borsa         Címkék: celeb, fotó, kimkardashian, narancsbőr, test 5 hozzászólás

Kim Kardashian amerikai celeb címlapfotón vállalta fel: narancsbőre van. Ezzel is arra akarja ösztönözni az embereket, hogy szeressék a testüket.

Nagyon úgy tűnik, hogy kezdenek végre divatba jönni a valóságos kinézetű, kisebb tökéletlenségeket is megmutató magazinfotók. A francia Elle retusálatlan címlapfotói után most az amerikai Life&Style magazin rukkolt elő hasonló irányvonalat követő címlappal, illetve belső képekkel, amelyeken Kim Kardashian modell és médiaszemélyiség mutatja meg, hogy bizony neki is van narancsbőre.

"Szeretem a testem, úgy ahogy van. Nem vagyok tökéletes. Narancsbőröm van és akkor mi van?!" - nyilatkozta a fotósorozat kapcsán készült interjúban Kardashian. A 28 éves, egészségesen nőies idomokkal rendelkező hírességet többször támadták már az alkata miatt, hiszen a vézna hollywoodi celebnőkhöz képest ő már teltnek számít.

http://showstalker.net

Kim elismerte, hogy fiatalabb korában zavarta, hogy nem olyan sovány, mint a szupermodellek, a szülei azonban mindig azt mondogatták, legyen büszke arra, amilyen, ma pedig már ő próbál meggyőzni másokat erről. "Szeretem, ha az emberek azt mondják, én ösztönöztem őket arra, hogy szeressék a testüket. Megelégedéssel tölt el, ha tudom, hogy az üzenetem eljutott hozzájuk."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés